Miért van az,ha jelentkezek egy álláshirdetésre,akkor nagyon soká értesítenek vissza,vagy egyáltalán nem is jeleznek vissza?
Figyelt kérdés
Kb, 2 éve fejeztem be a középiskolát,van szakmám,jelenleg lassan 1 éve hogy dolgozok egy cégnél,úgynézve,friss pályakezdő vagyok,de szeretnék váltani,de sose tudok,mert ha megtetszik valami állás,és nyilván a követelményeknek megfelelő vagyok,miért nem jeleznek vissza,illetve,van hogy nagyon soká jeleznek vissza?2021. jan. 14. 18:56
2/5 anonim válasza:
Mert kivárják, hogy a jelenleg felvételizők közül alkalmas-e valaki és ha nem, akkor hívják a következő adag embert.
3/5 anonim válasza:
Nekem is irtak. Most pl jarvany miatt nem tudtak fogadni. Aztan megkerestek engem, hogy szukseguk van...
4/5 anonim válasza:
A visszajelzés elhúzódására az a magyarázat lehet amit az első válaszadó is írt, sokan jelentkeznek 1-1 pozícióba emiatt elég hosszan elhúzódhat a kiválasztás. Csak gondolj bele egy-egy posztra gyakran több százan, de akár több ezren is jelentkezhetnek. Az értesítés elmaradása pedig amiatt lehet mert nem téged választottak és sok helyen nem értesítik az elutasított pályázókat.
5/5 anonim válasza:
Azért, mert gyökerek! Törvényi úton kötelezném a munkáltatókat arra, hogy minden állásra jelentkezőnek válaszoljanak és amennyiben nem aktuális már egy állásajánlat, pucolják el mindenhonnan az összes szarukat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!