Az autós iskolák most miért nem zártak be mint tavasszal?
Figyelt kérdés
Mert a középsulik megint zárva, az autós sulik miért nem?2021. jan. 12. 00:37
2/5 anonim válasza:
És hogy tanulnak majd vezetni digitálisan a tanulók, beültetik őket a GTA elé?
3/5 anonim válasza:
Én a Euro Truck Simulatorban tanultam meg ügyesebben vezetni.
Korábban egy centit nem bírtam hátrafelé menni utánfutóval, miután meg kipróbáltam a játékot egyből sikerült mert megértettem miként mozog a futó.
Ets, Forza, és egyéb újabb fejlesztédű autó szimulátorok alkalmasak lehet erre amennyiben rendesen kormánnyal, pedállal és váltóval játszod. Nekem olyan modern, hogy le is tudok fulladni a játékban ha nem jól kezelem a pedálokat, sőt ha kuplung nélkül váltok akkor még recseg is a váltó.
Nagyon komoly és komplett vezetési tudást igényel :)
4/5 anonim válasza:
Többen mondják, hogy ezekkel jó reflexeket sajátítottak el!
Tök jó lenne egy szimulátor, amiben tényleg lehet váltani, meg kuplungolni, meg a többit!
5/5 anonim válasza:
#4 Ajánlom szerezd meg a T&L simulatort. Ha van komplett kormány berendezésed pedállal, váltóval akkor ez pont olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!