A nagymotorosok voltaképpen gazdagok?
Annyi tizen-huszonéves fiatal járkál makulátlan fényes, csilivili motorral naphosszat (és egyre több).
Akkor most... akinek ilyenje nincs, az milyen kategória? (de amúgy írhatnám a nagyautósokat is Audi, BMW, stb... itt nem a cigókra / maffiózókra gondolok, mert ott a vasak csak úgy jönnek-mennek a kezek alatt)
Én a környékemen azt látom inkább, hogy kisajtolják valahogy, hogy a motorra legyen, olykor számomra (és az asszony számára) abszolút logikátlan döntéssel.
Társasházban élünk, jóban vagyunk, összejárunk néhány tulajdonossal. Köztük 1-1,5 millió körüli értékű motor tulajokkal. Mindannyian 30 körüli korosztályba tartozunk.
Az egyik egyedülálló volt, volt autója és busás lakáshitele, amikor jó döntésnek látta megvenni a motort.
A másiknál a pár mindkét tagja motorral jár jó időben amióta csak ismerjük egymást.
A harmadik pedig egy lakásfelújítás közepén, lakáshitellel a nyakunkban, munkanélküli asszonnyal, széteső (szétrohadó) autóval gondolta azt, hogy ideális a helyzet egy motor megvásárlásához.
Hát na... Ha mindehhez akkora bevétel is társulna, hogy ne menne más rovására, akkor azt mondom oké, de többnyire nem ezt látom. Én elfogult vagyok, mert abszolút nem hoz lázba a motorozás, de nekem azért más lett volna a fontossági sorrend a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!