Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Netpincéres autós futárok,...

Netpincéres autós futárok, hogy néz ki egy napotok?

Figyelt kérdés

Mi alapján dönti el az alkalmazás, hogy honnan kezded a napot? Mennyi a várakozási idő egy kiszállítás után?

Volt olyan hogy szerettetek volna dolgozni de nem jutott műszak?

Óránként kb 2000 Ft bevétellel lehet számolni?

Bármilyen egyéb tippet szívesen fogadok. Megkerestek szerződéskötéssel, de még gondolkodom rajta.

2020. dec. 7. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:

tessék:

bár nem autós, hanem biciklis, de a kérdéseid többségét megválaszolja.

https://www.youtube.com/watch?v=noRoucc1Xvk

2020. dec. 7. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Első és legfontosabb dolog a gyorssaság,jól kell ismerd a környéket.

Ahogy megbeszéltek a dolgokat,ha 10-től vagy akkor attól, ha délután 15-től akkor pedig akkor,mindent meg lehet beszélni.

Igen volt.

Sok mindentől függ,milyen gyors vagy? Milyen az idő? Milyen kedvük van az embereknek rendelni stb....

Van amikor nincs megállás és nyomni kell,van amikor csak egésznap jó ha be fut minimális rendelés.

Péntek-Szombaton általában van meló rendesen,Vasárnap is jó szokott lenni a többi nap nagyon változó de a legerősebb a hétvége szokott lenni,hétfő inkább laza ha csak nem akkor van családi vagy fizetés nap.

Először csinálj 1-2 hét próbát aztán ha tetszik, van meló és bírod is akkor írd alá, addig csak napi bejelentőset csinálj.

Sok sikert.

2020. dec. 7. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

hozzám motorral jöttek és kb 20 perc volt az egész.

Az útiköltség 290 forint meg 200 at szoktam borravalónak az már 500 forint.

Tehát ha 1 óra alatt ilyen idővel sikerül mondjuk 3 mat kivinned az 1500 forint szerintem kb. bár valaki nem ad borravalót se. Biciklivel autóval picit eltévednek meg ilyesmik vannak. De amúgy autó/bicikli vel 30 perc vagy 40 szokott lenni mire megjön.

Egyik ismerősöm netpincéres és biciklivel nyomja de elvileg egy hónapban olyan 400 ezret keres. Háááát én nem tudom de azért leírtam hátha segítség ez is :D

2020. dec. 7. 19:43
 4/5 anonim válasza:

Netpincérnek Bp-en 10 zónája van és mindegyik zónán belül van egy START zóna, ahol kezdeni kell...

Attól függ milyen járművel vagy! És milyen UTR-t csinálsz

(UTR = 1óra alatt hány címet viszel ki)

Kocsival 2, Robogóval 3, Biciklivel 4 az alap!

A bér is ettől függően, meg hogy mennyit dolgozol, de egy bruttó 300-400-at összelehet hozni, az nettóba 200-300E

Egy átlag 2.000-3.000E-s bruttó órabért összelehet hozni!

2020. dec. 17. 22:45
 5/5 anonim válasza:
2020. dec. 17. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!