Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rákérdeznétek, hogy titeket...

Rákérdeznétek, hogy titeket miért nem osztott be leltározni?

Figyelt kérdés

Éves leltár van, mindig így kezdjük az évet, mindenki be van osztva valahova, engem sehova nem osztottak be. Kétszer is volt bent a főnök nálam, vártam volna, hogy mondja mit csináljak, de minden mást mondott, csak a leltárt szóba se hozta. Kérdeztem egy másik üzemben lévő kollégát, hogy náluk mindenki leltározik? Azt mondta igen, de ők már tegnap végeztek is, viszont besegítenek máshol. Szóval őket még segíteni is átküldik, de én még azt se csinálhatom. Kicsit rosszul esett, hogy talán ennyire butának néznek, hogy még erre se vagyok képes? Nem mintha annyira a leltározás hiányozna, mert utálja mindenki, hanem maga a helyzet, hogy konkrétan mindenki leltározik, még a újonc 20 éves is besegít valahol, én meg 5 éve vagyok itt, és nem mernek rám bízni egy leltárt. Baromi megalázó. Vagy mi más oka lehet? Ti rákérdeznétek a főnöknél? Vagy nincs ekkora jelentősége, és örüljek neki, hogy megúsztam? Titeket zavarna?

L/25

2021. jan. 6. 16:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Miért lennék vesztes? Majd lesz másik.
2021. jan. 7. 10:24
 22/29 anonim ***** válasza:
Engem az utóbbi 2 hónapban havonta egy munkaszombatra osztott be a főnöknő mindenkinek kettő munkaszombatja volt,előfordult három is.A kolléganak meg azelőtt 2-3 hónapig nem volt munkaszombatja akkor meg jóformán mindenkikek egy vagy egy se volt .Igaz túlterhelt is voltam mostanában,a kollégával is voltak konfliktusok.Valószínű kímélni akart vagy most kompenzálja az előző munkaszombatokat.Gondold át volt-e már rá példa,hogy te leltároztál és más nem volt beosztva.
2021. jan. 7. 12:49
 23/29 A kérdező kommentje:
Ma szólt az egyik főnök, hogy menjek segíteni neki. Azért nem szóltak eddig, mert ez a főnök azt hitte az én főnökömnél fogok leltározni, mivel papíron oda tartozok. Viszont az én főnököm meg azt hitte hogy ez a főnök oszt be, mivel már egy fél éve nála vagyok, csak papíron maradt a régi főnököm. Kicsit bonyolult így elmondva.
2021. jan. 7. 13:30
 24/29 A kérdező kommentje:
De a lényeg, hogy még jó hogy nem adtam be a felmondásomat.
2021. jan. 7. 13:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Én tudtam, hogy félreértés lesz a történetedben. Gondolj bele, ha beadtad volna a felmondást és utána derült volna ki XDDD
2021. jan. 7. 13:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondtad, ha tudtad??
2021. jan. 7. 13:47
 27/29 anonim ***** válasza:

Leírtam, csak nem fogtad fel: Ők csak nézni fognak meg röhögni ezen. (mert nem értik, hogy mi a bajod)

Fentebb is utaltam rá: Kérdezd meg a főnöktől, hogy neked mi a feladatod, tudsz e segíteni valamiben. (Itt kiderült volna az is, hogy már máshoz vagy beosztva...)

2021. jan. 7. 13:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam, hogy menj be a főnökhöz és kérdezz rá! Felesleges ilyesmi miatt beadni a felmondást.
2021. jan. 7. 15:17
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig örültem, hogy nem kell leltározni. A többiek mind a hideg raktárban, nagykabátban számolták az alkatrészeket, miközben én már otthon pihenhettem. Nálunk december közepén indul a leltár, általában akiknek kevés a szabadságuk, rájuk van bízva.
2021. jan. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!