Rákérdeznétek, hogy titeket miért nem osztott be leltározni?
Éves leltár van, mindig így kezdjük az évet, mindenki be van osztva valahova, engem sehova nem osztottak be. Kétszer is volt bent a főnök nálam, vártam volna, hogy mondja mit csináljak, de minden mást mondott, csak a leltárt szóba se hozta. Kérdeztem egy másik üzemben lévő kollégát, hogy náluk mindenki leltározik? Azt mondta igen, de ők már tegnap végeztek is, viszont besegítenek máshol. Szóval őket még segíteni is átküldik, de én még azt se csinálhatom. Kicsit rosszul esett, hogy talán ennyire butának néznek, hogy még erre se vagyok képes? Nem mintha annyira a leltározás hiányozna, mert utálja mindenki, hanem maga a helyzet, hogy konkrétan mindenki leltározik, még a újonc 20 éves is besegít valahol, én meg 5 éve vagyok itt, és nem mernek rám bízni egy leltárt. Baromi megalázó. Vagy mi más oka lehet? Ti rákérdeznétek a főnöknél? Vagy nincs ekkora jelentősége, és örüljek neki, hogy megúsztam? Titeket zavarna?
L/25
Én azt is el tudom képzelni, hogy majd amikor lefut a leltár, a te dolgod lesz, kidolgozni a leltár hiány-többlet összegeit. És teljesen pártatlan leszel, mert egyetlen részleg leltározásába nem volták bevonva, senki sem foghatja majd rád, hogy akármelyik területtel kapcsolatban részrehajló voltál.
És azért ez nem kis felelősség, és nem kis meló lesz! Én a helyedben ez miatt fel nem mondanék, de ennyire zavar, menj be a főnökhöz, és kérdezz rá nála. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!