Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rákérdeznétek, hogy titeket...

Rákérdeznétek, hogy titeket miért nem osztott be leltározni?

Figyelt kérdés

Éves leltár van, mindig így kezdjük az évet, mindenki be van osztva valahova, engem sehova nem osztottak be. Kétszer is volt bent a főnök nálam, vártam volna, hogy mondja mit csináljak, de minden mást mondott, csak a leltárt szóba se hozta. Kérdeztem egy másik üzemben lévő kollégát, hogy náluk mindenki leltározik? Azt mondta igen, de ők már tegnap végeztek is, viszont besegítenek máshol. Szóval őket még segíteni is átküldik, de én még azt se csinálhatom. Kicsit rosszul esett, hogy talán ennyire butának néznek, hogy még erre se vagyok képes? Nem mintha annyira a leltározás hiányozna, mert utálja mindenki, hanem maga a helyzet, hogy konkrétan mindenki leltározik, még a újonc 20 éves is besegít valahol, én meg 5 éve vagyok itt, és nem mernek rám bízni egy leltárt. Baromi megalázó. Vagy mi más oka lehet? Ti rákérdeznétek a főnöknél? Vagy nincs ekkora jelentősége, és örüljek neki, hogy megúsztam? Titeket zavarna?

L/25

2021. jan. 6. 16:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
51%
Persze, hogy zavarna, rákérdeznék. Amúgy van más napi feladatod, vagy csak lógatod a lábad a leltár alatt?
2021. jan. 6. 17:04
 2/29 anonim ***** válasza:
Es te mit csinalsz leltar idejen? Nalunk a volt munkahelyemen havi leltar volt, de aki epp aznap dolgozott, annak leltarra nem kellett bent maradnia.
2021. jan. 6. 17:16
 3/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondoltam. Azt hiszem holnap be is adom a felmondásom, mert engem így még nem aláztak meg az 5 év alatt. Van munkám egyébként, ami tavalyról maradt, de az új megrendelésekkel majd a leltár után foglalkoznánk.
2021. jan. 6. 17:19
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
Ezért kár megsértődni, főleg, hogy nem is tudod az igazi okát. Engem sem szoktak beosztani leltározni, én inkább örülök neki.
2021. jan. 6. 17:46
 5/29 anonim ***** válasza:
35%
Ili te vagy az? Reggel az irodában beszéljünk.
2021. jan. 6. 18:00
 6/29 anonim ***** válasza:
75%

Én azt is el tudom képzelni, hogy majd amikor lefut a leltár, a te dolgod lesz, kidolgozni a leltár hiány-többlet összegeit. És teljesen pártatlan leszel, mert egyetlen részleg leltározásába nem volták bevonva, senki sem foghatja majd rád, hogy akármelyik területtel kapcsolatban részrehajló voltál.

És azért ez nem kis felelősség, és nem kis meló lesz! Én a helyedben ez miatt fel nem mondanék, de ennyire zavar, menj be a főnökhöz, és kérdezz rá nála. Pont.

2021. jan. 6. 18:06
 7/29 A kérdező kommentje:
Ez biztos nem lesz, mert ezt más szokta csinálni. Ehhez tényleg nem is értenék. De megszámolni a dolgokat és följegyezni, meg aláírni én is tudok..
2021. jan. 6. 18:28
 8/29 A kérdező kommentje:
De mindegy, döntöttem, föl fogok mondani. Úgyhogy már nem izgatom magamat miatta. Nem csak ez miatt, más miatt is. Ez csak az utolsó csepp volt a pohárban.
2021. jan. 6. 18:30
 9/29 anonim ***** válasza:
100%, hogy nem.
2021. jan. 6. 19:26
 10/29 anonim ***** válasza:
61%
Remélem azért megvan a következő helyed, vagy legalább hathavi megélhetéshez szükséges félretett pénzed, mert nem olyan egyszerű most állást találni.
2021. jan. 6. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!