Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rákérdeznétek, hogy titeket...

Rákérdeznétek, hogy titeket miért nem osztott be leltározni?

Figyelt kérdés

Éves leltár van, mindig így kezdjük az évet, mindenki be van osztva valahova, engem sehova nem osztottak be. Kétszer is volt bent a főnök nálam, vártam volna, hogy mondja mit csináljak, de minden mást mondott, csak a leltárt szóba se hozta. Kérdeztem egy másik üzemben lévő kollégát, hogy náluk mindenki leltározik? Azt mondta igen, de ők már tegnap végeztek is, viszont besegítenek máshol. Szóval őket még segíteni is átküldik, de én még azt se csinálhatom. Kicsit rosszul esett, hogy talán ennyire butának néznek, hogy még erre se vagyok képes? Nem mintha annyira a leltározás hiányozna, mert utálja mindenki, hanem maga a helyzet, hogy konkrétan mindenki leltározik, még a újonc 20 éves is besegít valahol, én meg 5 éve vagyok itt, és nem mernek rám bízni egy leltárt. Baromi megalázó. Vagy mi más oka lehet? Ti rákérdeznétek a főnöknél? Vagy nincs ekkora jelentősége, és örüljek neki, hogy megúsztam? Titeket zavarna?

L/25

2021. jan. 6. 16:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy Te inkább annyira jó vagy, hogy neked kell az irodában a frontot tartani és az ügyfelekkel foglalatoskodni.
2021. jan. 6. 20:08
 12/29 A kérdező kommentje:
Nincsenek ügyfelek. És mondom, még a munka se idult el, karácsonykor leállás volt.
2021. jan. 6. 20:32
 13/29 anonim ***** válasza:
Hogy alakult?
2021. jan. 7. 01:09
 14/29 anonim ***** válasza:
38%

Őszintén megértelek Kérdező és EGYÜTTÉRZÉSEMET KÜLDÖM!!! Visszaolvasva, mintha az én 25 éves kori helyzetemben lennék...

Jelenleg MÉG NAGYOBB DISZKRIMINÁCIÓT SZENVEDEK EL!!! (Egyházi közegben - ide ne menjek, oda ne menjek, mert NINCS GYERMEKEM!!!) Na, ez a római katolikus - úgy általában.

Munkaügyi központ átképzések?! Jelenleg külső segítséggel - maradék kapcsolati háló. Másik egyházi felekezet/gyülekezet segíthet talán.

Örökbefogadás mennyire lenne kivitelezhető - mármint Kisgyermek - vagy inkább egy háziállatot tartsak el viszonylag kevés juttatásból?!

Igaz, a legújabb karitász vezető nem ismeri annyira a helyzetemet. Ő még csak csodálkozik. De a másik?!

Egyetlen közeli idős hozzátartozómra csak én vigyázok - ez sem annyira kicsi felelősség. DE NEM VÁLLALJA ÁT SENKI!!! (Elég súlyos demencia, ami hatalmas teher tud lenni.)

Ui: remélem, Te nagyobb szerencsével fogsz járni egyházi körökben. Mert valószínű, hogy NEM BÍZNAK MEG BENNED ELÉGGÉ a munkahelyeden!!! (Szüleid/testvéreid/egyéb rokonaid?)

Üdv:

46,5/N

2021. jan. 7. 08:03
 15/29 A kérdező kommentje:
Szüleim testvéreim, rokonaim megvannak, de nem ők leltároztatnak, így ők irrelevánsak ebben a kérdésben.
2021. jan. 7. 08:24
 16/29 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a főnöktől, hogy neked mi a feladatod, tudsz e segíteni valamiben.

Én pl. külsős vagyok és rengeteg ilyen uncsi munkát sóztak rám, de manapság egyhangúan telnek a hónapjaim, és most hogy ezt írod, nekem fel se tűnt, hogy hónapok óta nem is volt belsős feladatom. Szerintem ezért felesleges felmondani, gondolj bele hogy azok az emberek milyen irigyek lehetnek hogy pont neked nem kell idegeskedned a leltárral.

"Szia. Itt a felmondásom. Kipakolom a cuccaimat is a szekrényemből. Nagyot csalódtam benned, hogy nem vehettem részt a leltározásban, ezáltal nem szakadhatott a nyakamba egy hálátlan munka, ahol azzal tölthetném az időmet, hogy diákmunkásoknak való feladatot végezhessek, ezért végig lettem sértve, főleg, hogy 5 éve itt vagyok már." :D Te is látod, hogy milyen hülyén hangzik.

2021. jan. 7. 09:21
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem, hanem így hangzana: “Itt a felmondásom. Ha egy leltározást nem vagytok képesek rám bízni, amit még a diákmunkások is röhögve megcsinálnak, nincs itt keresni valóm. Sziasztok!
2021. jan. 7. 10:17
 18/29 A kérdező kommentje:
Most már a negyedik napon biztos nem kérdezem meg hogy tudok-e segíteni, mikor már majdnem vége, ha eddig nem kellettem, ezután se kelljek. Meg miért én kérdezzem, azért vagyok itt, hogy ha munka van, dolgozzak. És most van munka, most épp leltár a neve. Jeleztem, hogy nincs munkám, tehát tudott róla, és akkor se küldött leltározni, hanem azt mondta folytassam amit elkezdtem.
2021. jan. 7. 10:21
 19/29 A kérdező kommentje:
Vagyis nem azért nem küldött leltározni, mert más dolgom volt, hanem mert NEM AKART!
2021. jan. 7. 10:22
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez rendben van, csak itt nem te lennél a győztes, hanem a vesztes, mert felmondasz egy ilyen dolog miatt. Ők csak nézni fognak meg röhögni ezen.

Nincs pótolhatatlan ember. Azokról az emberekről, akiknek vastag bőr van a képén, ezek mind leperegnek, sajnos. :D

2021. jan. 7. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!