Pedagógusok! Ti arra használjátok a sok szabadságot, hogy amikor betegek vagytok inkább azt veszitek ki, mint a táppénzt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kezdő pedagógusként teszem fel a kérdést, mert amikor táppénzre akartam menni, egy kollégám letámadott, hogy akkor majd ő is így áll hozzám. Hiszen azért van a sok szabi, hogy ilyenkor azt vegyük ki.
Én kicsit máshogy gondolom.
Mi a véleményetek erről?
2021. jan. 5. 07:49
11/22 anonim válasza:
Utolsó: te kívülállóként biztosan jobban tudod, mint a kérdező, aki maga is tanár, pláne, hogy amit állítasz, abba se vagy biztos
12/22 anonim válasza:
Úgy vagy te pedagógus, ahogy én agykutató.
13/22 anonim válasza:
Sablonos válaszok tömkelegbe. Mikor nincs más érve, akkor jön ez a duma. Szánalmas vagy utolsó
14/22 anonim válasza:
Na idesüss! Amit a kérdező 4. osztályban is elfogadhatatlan helyesírással (beakart, kikell) és primitív fogalmazással írt, az totálisan nem igaz. Egyszerűen provokál (jó, ha érettségije van) a pedagógusok úgymond rengeteg szabadságáról. Vedd a fáradságot, hogy ezt elolvasd. [link]
15/22 anonim válasza:
Kösz, engem nem érdekel egy bolond monológja. Ismerem a rendszert, tudom hogy működik, rengeteg tanár ismerősöm és rokonom van, nekik is van szabadságuk, amit ki tudnak venni, a nyári szünet sem szünet nekik egészében, már itt bukta az elméleted
16/22 anonim válasza:
Nem vagyok pedagógus, de amikor beteg voltam, akkor szabadságra mentem. Volt bőven, és így nem kellett táppénzre menni, nem kellett orvoshoz menni, nem kaptam kevesebb pénzt. Nekem volt jobb így.
De te úgy csinálod, ahogy akarod.
17/22 anonim válasza:
Ha egy közismert és elismert, több évtizede iskolaigazgató magának bolond, akkor maga nem az az ember, aki a kérdésben bármilyen jelentőséggel bír. Ez nem elmélet, hanem törvény, és nem az enyém, hanem az államé.
18/22 anonim válasza:
Hát persze :) Mi értelme a h.lyeségeket fújni gyk-n, de komolyan?
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves és a kevésbé kedves válaszokat.
Nem csak tanár lehet pedagógus.
Óvoda vagy bölcsőde is játszik.
Ott máshogy vannak a szabadságok. :)
2021. jan. 5. 12:45
20/22 anonim válasza:
Attól még az említett kormányrendelet ugyanúgy érvényes, ezekben az intézményekben is van nyári meg téli szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!