Pedagógus diplomával milyen munkakört lehet sikeresen megpályázni?
Kedves 6-os.
Eleve a frusztrált, magukat ki*aszott intellektuálisnak érző, de még a büfészakokhoz is buta/lusta emberek mennek tanárira.
Sajnos egyet kell értenem a 6-ossal. A kollégáim 90%-a bele van zakkanva a sok neveletlen, elhanyagolt, viselkedészavaros gyerek iskolai nevelésébe. Ezen felül még alacsony a fizetés, rengeteg a fölösleges adminisztráció, nincs wck-ben papír, szappan, tél közepén kezdik el fűteni az épületeket, ha tanárként meg akarsz élni, akkor főállás után minden hétköznap este 6-ig, 7-ig magánórákat tartasz.
A kedves 7-es válaszolónak üzenem, hogy ne itt kapanéhuszárkodj! A büfészakokat is egyetemen oktatják és sejtésed sincs róla, hogy pl. egy magyar vagy spanyol szakos diplomához mennyit kell tanulni. Mellesleg a válaszod totál haszontalan!
Én is kezdek belefáradni ebbe a pályába, ezért kértem segítséget! A diákoknak sem jó, ha kiégett, agyonhajszolt tanárok tanítják őket. Örülök, ha még írtok segítő jellegű ötleteket!
Én is hasonló munkakörben dolgozva fontolgatom a pályaelhagyást, igazából én is ötleteket gyűjtök.
Esetleg multinál irodista állás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!