Pedagógusok! Ti arra használjátok a sok szabadságot, hogy amikor betegek vagytok inkább azt veszitek ki, mint a táppénzt?
Sziasztok!
Kezdő pedagógusként teszem fel a kérdést, mert amikor táppénzre akartam menni, egy kollégám letámadott, hogy akkor majd ő is így áll hozzám. Hiszen azért van a sok szabi, hogy ilyenkor azt vegyük ki.
Én kicsit máshogy gondolom.
Mi a véleményetek erről?
Nem bántásból, de miért tanít egy olyan ember aki ilyen miatt letámadja a kollégáját, téged. Akkor a gyerekkel mit csinál ha pl. nincs házija?
Szerintem egy tanártól az várható el hogy legyen türelmes és kedves. Ha már befásult akkor menjen máshova dolgozni. Én megértem hogy sok a neveletlen gyerek és sok a munkájuk, de attól még kell önkontroll.
Igazából tényleg nincs köze hozzá, nem is tudom miért mondtam meg,hogy inkább táppénzre mennék, amikor beakart írni szabinak.
Máskor nem is mondom, csak azt gondoltam van még emberség és mondhatom.
46 napunk van. Abból 26 napot kötelezően kikell vennünk ahogy a munkáltató mondja, 20 napot én használhatom fel, elvileg ahogy akarom...
Semmiképp ne engedd, hogy szabadság legyen beírva.
(Illetve ha nagyon kell a pénz, akkor engedd, sőt, kérd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!