Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pedagógusok! Ti arra használjá...

Pedagógusok! Ti arra használjátok a sok szabadságot, hogy amikor betegek vagytok inkább azt veszitek ki, mint a táppénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdő pedagógusként teszem fel a kérdést, mert amikor táppénzre akartam menni, egy kollégám letámadott, hogy akkor majd ő is így áll hozzám. Hiszen azért van a sok szabi, hogy ilyenkor azt vegyük ki.

Én kicsit máshogy gondolom.

Mi a véleményetek erről?

2021. jan. 5. 07:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Mi köze a kollégának ahhoz, hogy te milyen státuszban vagy otthon? Neki ebböl semmi elönye vagy hátránya sincs.
2021. jan. 5. 07:57
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig úgy tudtam, hogy a pedagógusok szabadságának zömét elviszik a nyári hónapok.
2021. jan. 5. 07:59
 3/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem bántásból, de miért tanít egy olyan ember aki ilyen miatt letámadja a kollégáját, téged. Akkor a gyerekkel mit csinál ha pl. nincs házija?

Szerintem egy tanártól az várható el hogy legyen türelmes és kedves. Ha már befásult akkor menjen máshova dolgozni. Én megértem hogy sok a neveletlen gyerek és sok a munkájuk, de attól még kell önkontroll.

2021. jan. 5. 08:10
 4/22 A kérdező kommentje:

Igazából tényleg nincs köze hozzá, nem is tudom miért mondtam meg,hogy inkább táppénzre mennék, amikor beakart írni szabinak.

Máskor nem is mondom, csak azt gondoltam van még emberség és mondhatom.

46 napunk van. Abból 26 napot kötelezően kikell vennünk ahogy a munkáltató mondja, 20 napot én használhatom fel, elvileg ahogy akarom...

2021. jan. 5. 08:13
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azt akarja, hogy lepörögjenek a szabadságos napjai és ha esetleg keveset vennél ki valamiért, ne kelljen kötelezően kiadna majd utólag.
2021. jan. 5. 08:16
 6/22 anonim ***** válasza:
98%

Semmiképp ne engedd, hogy szabadság legyen beírva.

(Illetve ha nagyon kell a pénz, akkor engedd, sőt, kérd.)

2021. jan. 5. 08:29
 7/22 A kérdező kommentje:
Ő nem a főnököm. Csak a kollégám. Ebből neki milyen előnye van?
2021. jan. 5. 08:29
 8/22 A kérdező kommentje:
Egy napot most már kiveszem Szabiba az nem gáz, csak rendszeresen nem szeretném, hogy ebből menjen. Köszönöm a valaszaitokat. :)
2021. jan. 5. 08:31
 9/22 anonim ***** válasza:
98%
Semmi köze hozzá, ha beteg vagy menj táppénzre (15 nap betegszabi jár), ne a rendes szabadságod menjen, nem arra van kitalálva.
2021. jan. 5. 08:31
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
Törvény szerint évente 7 nap szabadsággal gazdálkodsz szabadon, a többiről a munkaadó dönt. Tanároknál még ebben a 7 napban sem vagyok biztos. A ti szabadságotok tanítási szünetben van.
2021. jan. 5. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!