Sokan miért dolgoznak végig egy életet az állami szférában?
Szerintem soha nem voltál képes elhivatott lenni semmi iránt, azért nem látom értelmét kifejteni számodra a hivatástudat fogalmát. Nekem hivatásom és hobbim is a betöltött beosztásomban kiteljesedni és hiszed vagy sem, meg lehet ezt úgy is valósítani, hogy senkinek nem okozol ezzel a munkakörnyezetedben sem anyagi, sem erkölcsi kárt. Nem lett belőlem "Valaki", de tiszta a lelkiismeretem és hiszek az elvégzett munkám értelmében! Hit nélkül dolgozni nem túl egészséges - mentálisan!
Pénzből él az ember, de inkább keressek rosszul, mint elvtelen droidként undorodva járjak be egy helyre, ahol az életemnek minimum az egyharmadát töltöm el és a pénz hajhászása őröljön fel mentálisan, egészségileg.
Tisztességgel ellátom a feladataimat az illetményemért és nekem elég ennyi! Nem érzek kényszert arra, hogy másokkal vívjak meg napi csörtéket gyerekes célokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!