Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahely és a lakhely...

A munkahely és a lakhely távolsága relatív - erősen fizetésfüggő?

Figyelt kérdés

Az hogy egy munkahely messze van-e nem is olyan könnyű megállapítani. Mert egy dolog a nyers adat, hogy hány km-re van, meg hogy milyen úton lehet odamenni (több átszállás stb)

de az se mindegy mekkora a bér?

Mert egy jó bérért lehet lenyeli az ember, hogy napi 2 órát zötyög a buszon-de egy szar bérért lehet ez már nem fér bele?

Vagyis hogy messze van-e a hely, az bérezés-függő? napi 2x 25 km? Hát 300 nettóért miért ne.

Na de minimálbérért?

2021. jan. 2. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú ingázást magas bérért csak rövidtávon tudom elképzelni. Ahogy felül is írta valaki, hiába keresel sok pénzt, ha nem tudod elkölteni, mert nincs szabadidőd. Ráadásul, ha nincs elég szabadidőd, akkor főzni sem tudsz magadra, szóval valószínűleg étteremben eszel vagy rendeled a kaját, ami olyan sok pénzt felemészt, hogy emellett már majdnem mindegy is, hogy többet keresel. Az ingázásra a magánéleted és a barátságaid is rámennek egy idő után, mert rájuk sem lesz elég időd.
2021. jan. 2. 16:17
 12/15 A kérdező kommentje:

"a barátságaid is rámennek e"

Az én esetemben ettől nem kell féljek.

"valószínűleg étteremben eszel "

Soha életemben nem jártam étteremben. Menza.

Napi 400-500 ft. Ha magam főzök se hozom ki alacsonyabbra.

2021. jan. 2. 16:21
 13/15 A kérdező kommentje:

"A hosszú ingázást magas bérért csak rövidtávon tudom elképzelni. "

És a hosszú ingázást nettó 140-ért mennyi időre tudod elképzelni?

2021. jan. 2. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Semennyi időre. Nettó 140-ért a környéken is találok munkát.
2021. jan. 2. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, bérezésfüggő is.
2021. jan. 2. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!