Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az éves munkaértékelés nem...

Az éves munkaértékelés nem kéne evidencia legyen egy munkahelyen?

Figyelt kérdés

Azt mondjátok meg nekem, hogy lehet az hogy valaki sok éve dolgozik egy munkahelyen, de a főnökei még soha egyetlen egyszer le nem ültek vele egy éves minőség-és munkaértékelő megbeszélésre?

Ismerősömnél FÉL ÉVENTE van kötelező munkaaudit. Amikor is átbeszélik az elért eredményeket, a hiányosságokat, miben volt jó a dolgozó, miben kell még fejlődni-ez alap.

Nálunk meg soha senkivel ilyen még nem volt. Itt vagyok sok éve velem (meg senkivel) még soha 1x le nem ültek átbeszélni a dolgokat.

Darálódnak a hónapok, az évek, de nekem még soha senki azt nem mondta de ügyes vagy jól dolgozol / béna vagy szarul dolgozol.

Soha senkinek semmiféle visszajelzés. Nem érünk meg annyit a vezetőségnek hogy egy évben 1x 20 percet rászánjön az alkalmazottakra.

És szellemi munkakör! Nem a sor mellett állunk! És nem vagyunk sokan! még 20an se!

És így se.

Mennek az évek, és a kutyától nem hallok semmit-se jót, se rosszat.

Nem kéne alapnak lennie az éves (legalább éves) munkaértékelésnek?

Utóirat: rossz nyelvek szerint a vezetők így akarják elkerülni a béremelést. Mert az mégis furcsa lenne m ha egy jó munkát végzőt az értékelésen jól értékelünk--és aztán semmiféle emelést nem adunk neki. Érdekes lenne, így inkább le se ülnek értékelni, elkerülendő a kellemetlen kérdéseket és igényeket.

2020. dec. 30. 13:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát nálunk még cégorientált beszélgetés sincs, mindenki végzi a melóját ahogy akarja és le van szarva az illető magasról.

Ez olyan totál nonszensz szituációkhoz vezet, hogy KETTŐ ÉVE ott levő emberhez odamennek hogy kérnek tőle egy dokumentációt. Kiderült az se tudja mi az. Kiderült kettő év ott van, soha senki se mondta neki hogy X dolgot dokumentálni kell, nem is tette... és két év után jönnek erre rá hogy jaaaa hát nem is mondtuk neki...

ja.

És ez már a cég érdekeit is sérti de kit érdekel.

A kollega azóta felmondott , a vezető aki felelős az egészért meg szarik mindenre-az ő széke biztos.

Ilyen hely ez.

2020. dec. 30. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Nézd én örülnék, ha inkább semmi nem lenne, mit hogy van egy ilyen semmit nem érő kötelező kör. Úgyis mindenről a tulajdonosok döntenek, sem a dolgozóknak sem a vezetőknek nincs tényleges beleszólásuk semmibe.
2020. dec. 30. 16:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Te mikor kaptál emelést a munkahelyen? én 2016ban...

van még kérdés?

2020. dec. 30. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Értekezlettel sem változna a dátum.
2020. dec. 30. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, tökmindegy, hogy van-e értekezlet, ha a tulajdonosi csoport nem akar emelni, nem emel. Így is a versenyszféra alatt vagyunk bérezésben, még az informatikai fejlesztési osztály is, látom, mennyi pénzeket ajánlanak meg máshol ugyanerre a munkakörre. 1, 8, 12 válaszoló voltam.
2020. dec. 30. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2020. dec. 31. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!