Miért nem kapják el a bolti dolgozok a tolvajt?
Ha majd biztonsági őrnek is fizetik őket, és kiképzést is kapnak, akkor jogos ilyet elvárni.
Addig meg mégis minek kockáztatnák a testi epseguket pár krumpliért, vagy péksüteményért? Telepakolhat valaki egy egész szatyrot lopott holmival, az ilyen bolthálózatokat pedig jóformán semmi anyagi kár nem éri, ellenben egy alapból alulfizetett dolgozót igenis érheti kár abból, ha elkezd hősködni.
Abszurd kérdés.
nem abszurd a kérdés, nem érted, nincs előtted a szituáció. Azért gondolod így!
Kb. 500 nm2 terül el a bolt helyisége vannak benne sorok és mindé sor be van kamerázva(hogy rögzít e az nem tudom).
Ezen a területen van általában 6 8 dolgozó akik flangálnak a sorok között, a nagyobb termékeket tartalmazó sorokban áldóan van egy matató dolgozó, hogy nehezebb lehessen onnan lopni. ezeken a dolgozókon kívül vannak még a kasszások hárman - négyen és feltételezhetően a kamerák mögött is vannak dolgozok.
Tolvajt ismerik az ott dolgozok közül.
Na erre mi a válasz, hogy ebben az esetben miért nem tesznek semmit?
Hát ezt nem értem, nem tudom fel fogni, hogy miért történik így ahogy.
Az ott dolgoznak ismerik a tolvajt, figyelik ahogyan lop, az lop is de nem tesznek semmit.
Feltételezhetően kamerafelvétel is van a lopásairól és még így sem tesznek semmit.
és nincs annyi az ott dolgozókban, hogy a tolvajhoz oda lépjenek közösen nem hősködve és megkérjék, hogy ne lopjon, mert tudják, hogy lop.
ha ott dolgozó lennék két munkatársammal ilyen esetben úgy gondolom, hogy odalépnék a tolvaj elé és megmondanám neki, hogy ne jöjjön be újra ebbe a boltba.
mi történhet a oda lépett dolgozóval? xD
komolyan nem értem ezt a tanult enerváltságból fakadó semmittevést!
de minek kéne szólniuk vagy odalépniük?
ha a vezetőséget, tulajt nem zavarja, akkor dolgozót miért kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!