Mit gondolsz arról ha a főnöknek panaszkodnak egy kollégáról? Mi a helyes? Áruló vagyok?
Ha olyat látsz, ami veszélyezteti a lakókat, vagy hogy nem végzi (megfelelően) a munkáját, akkor KÖTELESSÉGED jelenteni.
Nyugdíj előtti, kiégett, kártékony sz@&@r. Ebből lesznek a gondatlanságból elkövetett emberölések...
Én alapból nem értem ezt az "áruló" dolgot.
Ha valaki szarul végzi a munkáját, nem lehet vele együtt dolgozni és én szívok miatta, vagy mások akkor azt közlöm a vezetőséggel.
Ilyen esetben főleg, ahol a saját hanyagságával másokat veszélyeztet.
Ezért vannak a munkaltatók ilyen rossz véleménnyel az idősebb dolgozokrol, pont emiatt, amilyen a kolleganod.
Nem alaptalanul. Megkeseredett, kiégett.
Én is kezdek az idősebbek közé tartozni lassan, szeretettel és lelkiismeretesen végzem a munkám, mégis félnék munkahelyet váltani, mert valószínűleg rólam is ez lenne a véleményuk, hogy "ő már egy megkeseredett, hue..." pedig nem.
Ilyenkor mérges vagyok, hogy ilyenek miatt sorolják be a többit is.
Jól tetted hogy szóltál. Neki nem ott lenne a helye, emberek között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!