Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jótékonykodnátok ingyen...

Jótékonykodnátok ingyen szabadnapon azért mert a főnök ezt kitalálta és mert a cégnek ez PR-szempontból jó?

Figyelt kérdés

Egy X cég nem mondom a nevét szándékosan, kitalálta, hogy raktári kapacitását (hétvégén) felajánlja jótékony célra. Miért hétvégén? mert hétközben kell a normál ügymenetre.

Szóval beviszik a jótékony adományokat a raktárba ott szortírozzák csomagolják.

Na most ehhez a raktár kevés kell még munkaerő is.

És a cég azt várná el, hogy a dolgozók hétvégén menjenek be pakolni szortírozni csomagolni, mindezt jótékony alapon inygen.

A cég elvárása hogy ha ő adja a raktárat ingyen a dolgozó vállaljon részt a jótékonykodásból azzal hogy bejön ingyen melózni a hétvégén. Mert a céges PR-nak jót tesz, ha a sajtóbna fut a neve hogy ez itten hűűűűűdejótékony szervezet..

ez a képlet.

mit reagálnátok? mit tennétek?

2020. dec. 26. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég necces.Ha csak egy alkalom lenne elmennék,bekerül a sajtóba a cég neve,mindenki örülhet.De ha ezt rendszeresen akarnák eljátszani,akkor nem mennék.
2020. dec. 26. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A PR jotekonykodas gyomorforgato, de fontos, hogy van-e hatasa, ertelme.

Szivesen tennek jot szabadidomben, de nem a ceg imazsaaert.

2020. dec. 26. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Komolyan az a bajod hogy be kell menni hétvégén jótékonykodni? Nem ismerem a kontextust, de lehet hogy akiknek adományoztok ez az életet jelenti. Én simán mennék ha a munkahelyem ilyen akciót szervezne.
2020. dec. 26. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint egy Balu-kérdés. Csak nem tudom, hogy az alapítványi iskola vagy az iroda találta-e ki a jótékonykodást.
2020. dec. 27. 08:59
 15/16 A kérdező kommentje:

" Én simán mennék h"

Helyettem is mehetsz. ami pénzt kapsz érte az a nulla forint az mind a tied lehet.

2020. dec. 27. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem. Ahol eredetileg a beosztásomban a "-" jel szerepel, az szabadnap.

Ha arról hívnak be, az elvont szabadnap, 200%-os díjazással.

A jótékonykodásért nem kapok cserébe semmit a közértben.

Oldja meg ahogy akarja. Jótékonykodjon a saját kontójára.

Normális helyeken ez úgy szokás, ha a főnök jótékonykodni akar, akkor arra a napra a melósokat ő fizeti a saját zsebéből, de dupla áron.

2020. dec. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!