Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bunkó dolog az ha nem viszem...

Bunkó dolog az ha nem viszem el a kolegáimat egy darabig ha én is arra megyek haza?

Figyelt kérdés
Előző munkalyemen csináltam ilyet, de amikor esőben, saras időben tiszta kosz lett a szőnyeg, küszöb, első ülés hátula akkor elegem lett az egészből. Most az új munkalyemen nem engedek senkit az autómba. Ez bunkó dolog ha amúgy egy ideig én is arra megyek mint ők, és ők sétálnak én meg el megyek melletük? Párszor céloztak rá. De én nem akarok senkit sem az autómba beengedni.
2020. dec. 25. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Korábbi munkahelyemen egy csajt cipeltem hazafele szinte napi rendszerességgel. Egyszer céloztzam rá hogy elmennék hozzá egy kezelésre (kozmetikus volt). Mondta hogy mennyibe kerülne. Utánna nem nagyon cipeltem tovább.
2020. dec. 27. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!