Bunkó dolog az ha nem viszem el a kolegáimat egy darabig ha én is arra megyek haza?
Figyelt kérdés
Előző munkalyemen csináltam ilyet, de amikor esőben, saras időben tiszta kosz lett a szőnyeg, küszöb, első ülés hátula akkor elegem lett az egészből. Most az új munkalyemen nem engedek senkit az autómba. Ez bunkó dolog ha amúgy egy ideig én is arra megyek mint ők, és ők sétálnak én meg el megyek melletük? Párszor céloztak rá. De én nem akarok senkit sem az autómba beengedni.2020. dec. 25. 21:32
1/11 anonim válasza:
Nem bunkóság. Nem kötelességed elvinni őket, meg bárkit beengedni az autódba.
3/11 anonim válasza:
Nem, de hogy ki utálnak az biztos. Ba ezért vagyok én a magam ura. Nem kell idióták közé bejárni.
4/11 anonim válasza:
Nálunk hasonló volt a helyzet amíg iskolába jártam, a buszra várva mindig néztek mikor értem jöttek autóval hogy haza visszük-e őket (aki ugyanazon a kistelepülésen él mint én) de legtöbbször nem is arra mentünk haza amerre kellett volna mert nagyon sokszor eljátszották velem azt hogy hazavittünk valakit de mikor értem nem jöttek a másik emberért meg igen akkor rám rám se néztek nemhogy megkérdezték volna hogy egyáltalán hazavigyenek-e. Úgyhogy nem. Ne vigyél haza senkit a te döntésed. Ha rádkapnak utána meg el is várják hogy hazavidd őket és ha nem te leszel a bunkó.
5/11 anonim válasza:
Ha nincs közeli viszonyotok mi jogon várják el? Nem vagy taxi
6/11 anonim válasza:
Srácok, ne haragudjatok,de előző munkahelyemen állandóan összekúrták a kocsit én meg takarítottam. Tudom,hogy ti sokkal jobb fejek vagytok,de figyelek az egészségetekre, jót tesz a mozgás.
Felnőtt emberként kell kezelni....
7/11 anonim válasza:
Nem, csak paraszt dolog.
Volt egy pasi ismetősöm aki pl elő se vette a garàzsból a kocsit esőben mert beviszi a sarat..
A nők pàr hónap utân elhagytàk mindig... egyèbkènt őket sem engedte beülni, sőt az anyJàt sem.
Szerintem ez szànalmas ès nevetsèges. Nekem is vsn autóm. 2 hetente takarítom de a kocsi vsn èrtem, nem èn èrte.
8/11 anonim válasza:
Nem bunkó dolog. Simán siethetsz is ennyi erővel vagy lehet út közben kell egy kis kerülőt tenni, akármi. Nem taxisofőr vagy.
9/11 anonim válasza:
Oldják meg maguknak, senkinek nem vagy a taxisa.
10/11 anonim válasza:
Nos, a te autód, miért várják el, hogy ingyen fuvarozd őket? Beszállnak a költségekbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!