Ha jelenleg próbáidőn vagyok és a szerződést határozatlan időre írtuk akkor véglegesítéskor/előtt kell még aláírnom valamit, vagy ha nem szólnak azt jelenti, hogy megtartanak?
Figyelt kérdés
Január 5 jár le és még nincs infóm, hogy maradok e vagy sem.2020. dec. 23. 19:50
11/11 anonim válasza:
Ha határozatlan időre kötöttél szerződést, amiben ki van kötve a próbaidőre vonatkozó dolgok, s semmi másban nem született megállapodás arra az esetre, ha lejárna és mindkettőtök fenntartaná továbbra is a munkaviszonyt (pl. fizetésemelés, pozíció váltás stb.), akkor egyszerűen lejár a próbaidőd.
Egyébként én azt tapasztaltam (és másoktól is ezt hallottam vissza), hogy ha normális munkahelyet találsz, és a vezetők is viszonylag korrektek, akkor azért ritka, hogy a próbaidő utolsó napján közöljék, hogy másnap már ne gyere dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!