Jogosan hivogat a főnököm a betegállományom alatt, hogy mikor jövök már vissza munkába, meg hogy milyen betegségem, van amiért ennyi időre kiírnak?
Figyelt kérdés
Mikor kiírtak betelefonáltam hogy meddig leszek kiírva, erre fel ma felhívott a főnököm, megkérdezte higy meddig vagyok kiírva, mondtam neki és elkezdett morogni,hogy menjek a fenébe, milyen betegségem van hogy eddig kiírtak.... Persze a betegállományos papiromat bejuttattam a cégbe.2020. dec. 22. 08:11
11/11 anonim válasza:
Annyit csak elmondhatsz neki, hogy covidos vagy, vagy tüdőgyuszi, esetleg lábtörés fekvőgipsszel.
Barátnőmnél daganatot találtak, most a műtét miatt 2-3 táppénz kinéz neki.
Ügyfelünk dolgozója március óta táppénzen van valami kéz idegi problémával, ami a kezelések ellenére se javul, csak hogy munkájában szükség lenne a kézügyességre. Szóval azért ennyit illik mondani.
Persze szar neki, mert 15 nap után tp harmadot kell fizetnie, meg kiesett egy ember de neked se jó, mert a fizud töredékét kapod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!