Vajon mit akar tőlem ez a lány?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok. sokat mászkálunk együtt benn a munkahelyen, Állandóan mondja hogy menjek oda hozzá, attól lesz ő boldog.Munkahelyen kívül is szoktunk mászkálni néha. Megegyeztünk, hogy barátok leszünk. Sőt azt mondja, én vagyok a legjobb barátja, nekem bármit elmond és soha nem hazudna.Rengeteget chatelünk, van úgy, hogy naphosszakat is. Mindent elmonunk egymásnak. Viszont sokszor arról beszél, "mi lenne ha mi együtt lennénk", meg ilyeneket. Állandóan kérdezi, hogy bejön -e nekem, szépnek tartom-e, stb. Most már ott tartunk, akármiről elkezdünk beszélni, mindig arra tereli a szót, hogy " mi lenne, ha ő meg én..." ÉS AMI A LÉNYEG küldi magáról a fotókat, ahol alig van rajta ruha pl kilátszik a fél melle, bugyis képek stb... Mintha arra menne ki a játék, hogy én kivánjam és ezt visszaírjam neki. A képeken sokszor karcsúsítja magát.Én egyre jobban kezdek belezúgni, de ha közeledek felé élőben (próbáltam már sokféleképpen) mindig azt mondja, nem szabad, barátok vagyunk, vagy, hogy ő maga sem tudja mit akar. De aztán ír tovább, meg küldi a képeket. Van neki egy gazdag élettársa,akiről állandóan panaszkodik, azt mondja otthagyja majd. Ha elhagyná, ott kellene hagyni a faszinál sok mindent, iphone, laptop, stb.. Amúgy azt mondja, nem érdekelné, ha így lenne. Szóval a "legjobb barát" vajon mit akar elérni szerintetek?2020. dec. 18. 16:07
11/11 anonim 

válasza:

ezt a csajt magadba tudod zúgatni, nincs neki más. Húzza az agyad, ha el tudod kapni egy gyenge pillanatában nem fog ellenkezni, szerintem igy sem ellenkezne. Ettől egyszerűbb szitu alig van. Küldj neki te is olyan képeket. És akkor látni fogod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!