Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vajon mit akar tőlem ez a lány?

Vajon mit akar tőlem ez a lány?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy lány, akivel nagyon jóban vagyok. sokat mászkálunk együtt benn a munkahelyen, Állandóan mondja hogy menjek oda hozzá, attól lesz ő boldog.Munkahelyen kívül is szoktunk mászkálni néha. Megegyeztünk, hogy barátok leszünk. Sőt azt mondja, én vagyok a legjobb barátja, nekem bármit elmond és soha nem hazudna.Rengeteget chatelünk, van úgy, hogy naphosszakat is. Mindent elmonunk egymásnak. Viszont sokszor arról beszél, "mi lenne ha mi együtt lennénk", meg ilyeneket. Állandóan kérdezi, hogy bejön -e nekem, szépnek tartom-e, stb. Most már ott tartunk, akármiről elkezdünk beszélni, mindig arra tereli a szót, hogy " mi lenne, ha ő meg én..." ÉS AMI A LÉNYEG küldi magáról a fotókat, ahol alig van rajta ruha pl kilátszik a fél melle, bugyis képek stb... Mintha arra menne ki a játék, hogy én kivánjam és ezt visszaírjam neki. A képeken sokszor karcsúsítja magát.Én egyre jobban kezdek belezúgni, de ha közeledek felé élőben (próbáltam már sokféleképpen) mindig azt mondja, nem szabad, barátok vagyunk, vagy, hogy ő maga sem tudja mit akar. De aztán ír tovább, meg küldi a képeket. Van neki egy gazdag élettársa,akiről állandóan panaszkodik, azt mondja otthagyja majd. Ha elhagyná, ott kellene hagyni a faszinál sok mindent, iphone, laptop, stb.. Amúgy azt mondja, nem érdekelné, ha így lenne. Szóval a "legjobb barát" vajon mit akar elérni szerintetek?

2020. dec. 18. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ő maga sem tudja...

De a helyedben azért elkapnám egyszer, hátha reagálna rá valamit 😏😉

2020. dec. 18. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Büdös qrva, aki csak szórakozik veled. Ha akarná, rég otthagyhatta volna a fasziját, de nem fogja megtenni, mert akkor oda a jólétének. Élvezi, hogy húzhatja az agyad, de szerintem semmi többet nem akar tőled ennél.
2020. dec. 18. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kettes leírta az igazat. Engedd el ezt a p*csát, jobban járnál vele.
2020. dec. 18. 16:31
 4/11 anonim válasza:
Mond neki, hogyha nem akar toled semmit akkor ne kuldjon ilyen kepeket, meg ne tegyen ilyen celzasokat mert felreertheto. Szimplan kerdezd meg, hogy szeretne toled valamit? Ha nem akkor ne huzza az agyad, ha igen akkor tudod a valaszt. A kommunikacio a megoldas erre is. Szimplan tisztazd vele a dolgokat es huzzatok meg a hatarokat
2020. dec. 18. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármit is komolyan gondolna, akkor nem hülyítene téged. Ha komolyan érdekelnéd, akkor minimum kilépne a jelenlegi szar helyzetéből (ami azért valószínűleg mégsem olyan szar, vagy legalábbis ő ragaszkodik a jómódhoz), ha meg a "csak barátok vagyunk" dolgot gondolná komolyan, akkor nem lépné túl a határokat az erotikus képekkel. Szóval ez a nő - bár nem érdemli meg ezt a megtisztelő kifejezést, de hát mégiscsak egy nőneműről van szó - csak játszadozik veled, meg még ki tudja, hány másik férfival.
2020. dec. 18. 17:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Esélyem nincs "elkapni". Többször beszéltük, hogy eljön hozzám, de aztán mindig volt kifogás és nem jött.

Sokszor mondtam neki, hogy ne küldjön akkor képeket, ha barátjának tekint, erre mindig csak "bocsi" meg csak a mosolyjelek jöttek tőle, meg hogy többször nem küld. Aztán pár nap múlva újra...

2020. dec. 18. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fog elmenni, légy nyugodt. Folyamatosan csak hülyít téged, mert látja, hogy odáig vagy érte, és dróton tud rángatni. Nem ítéllek el, félre ne értsd, ezek nem könnyű helyzetek. Kb. egótuningra vagy jó neki, semmi többre. Az ilyen emberek élvezik a figyelmet, ez a csaj is megérdemelné, hogy az élettársa mindent megtudjon (bár az is lehet, hogy az sem különb). Én a helyedben megpróbálnám valamilyen formában rövidre zárni ezt a dolgot, akár úgy, hogy megmondanám neki, hogy oké, akkor innentől kezdve vége a jó viszonynak, vagy úgy, hogy testileg közelednék hozzá, és ha elutasítana, akkor a képébe vágnám, hogy kb. ennyit érdemel a viselkedése alapján.
2020. dec. 18. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Lelki terror, lelki nyomor.
2020. dec. 18. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg igazatok van, hülyít. Csak annyira kedves tud lenni, meg őszintének tűnik, hogy elbizonytalanodom, meg reménykedek benne.
2020. dec. 18. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9: És ő ezt nagyon jól tudja. Hányni tudnék az ilyen manipulatív emberektől. Gyakorlatilag dróton rángat téged, bármit megcsinálhat veled, mert pitizel neki. Ez a se nem csak barátság, se nem több állapot a lehető legrosszabb, legalábbis neked.
2020. dec. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!