Budapest ujság/szórólap terjesztés? Valaki erről a munkáról infót?
Valamelyik nap láttam több aluljáróban, hogy fiatalok állnak, mint egy szobor, és valamilyen újságot tartanak ki.
Ez a munka mennyire kifizetődő? Illetve ha én jobban csinálnám, mondjuk sok embert megszólítanék, ezáltal több felé szórnám, az nem lenne jobb a cégnek vagy akármi? :D Akiket láttam, csak álltak mint egy szobor.
Illetve ha valaki tudja hol tudnék ilyen munkára jelentkezni azt megköszönném. :)
Fiatal vagyok és szerintem jó a megjelenésem is. Az álló munkát pedig nagyon jól bírom. Szerintem nyitott is vagyok hozzá és még inkább azzá válnék, az idegenekkel való kommunikáció miatt. És leginkább emiatt szeretnék ilyen munkát, a fizu nem érdekel. :D
Köszönöm annak, aki bármi infót tud ilyesmiről! :)
Mit számít egy ilyen munkánál, hogy hogy nézel ki?:D kurvára mindegy, elárulom.
Kommunikálni se nagyon fog veled senki, a “jó reggelt”, és a “köszönöm” a maximum, amit mondani fognak neked, és fordítva.
Amúgy diákszövetkezeteknél találsz ilyen munkát.
Hát olyan szempontból számít, hogy ha valaki szimpatikus megjelenésű, és úgy szólít meg valamivel, mintha egy szakadt ruházatú bűzlő ember lenne az. Bár gondolom olyanok nem dolgoznak azért itt sem. :D
A diákszövetkezet nem jó, mert nem nappalin tanulok, de köszönöm azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!