Hogy szivassam meg a szomszédot?
Az én szomszédom is hasonló. Én abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy ő az egyetlen közvetlen szomszédom, tehát akármit csinálok, rajta kívül senkit se zavarok.
Éjjel-nappal hangos zene (Anyámat nem zavarja, úgyhogy szószerint éjjel-nappal) , vagy áthívom a haverokat, 1-2 lányt, aztán mehet a hülyülés. Este direkt kimegyek telefonálni a középső, közös udvarra, stb.
Ez a szomszéd is ugyanazt nyomja, amit a tiétek, csak nem egy faluval, hanem egy lépcsőházzal csinálja ezt. Mivel ő a közösképviselő, naponta járkál oda-vissza a lakások között pletykálni. A fia is beszólógat, fenyegetőzik, meg keménykedik, tehát szerintem megérdemlik. :)
15/f
Csinálj a házából kisértetházat. Egy hatalmas infrahang sip. 15.36 HZ a szemgolyó rezonancia frekvenciája. ha ezt eltalálod a szemgolyó berezonál s megjelennek a kisértetek.
Épitsd meg kapcsolt be s irányitsd este a házára.
Éjjel kettőkor menj ki.
Ha ég nála a lámpa ugyes vagy elsőre eltaláltad a frekit. Ha nem akkor csavargasd kicsit felfele vagy lefele. Óránként nézd meg ég e a lámpa s ha nem akkor tovább kell keresni a megfelelő frekit. (Egyénenként kicsit változhat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!