Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell akkor is munkahelye...

Miért kell akkor is munkahelyen lenni amikor nincs munkád?

Figyelt kérdés
Hihetetlen munkaközpontú társadalomban élünk.. egyszerűen vicc és logikátlan sokszor az egész.. vannak munkahelyen főleg hivatalok, ahol ha előbb megcsinálod a munkádat mert gyorsan dolgozol és valóban nincs már munka a napra akkor is ott kell ülni értelmetlenül mert A MUNKAIDŐ ADDIG TART..
2020. dec. 15. 07:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Az egyik rokonom orvos. Még a a covid előtt a kórházban ügyeletes orvos volt. Nem egyszer volt, hogy egész este nem kellett csinálnia semmit se. Nem volt munka és mégse mehetett haza. Fogd fel Te is így a munkahelyedet.

Javaslom a munkahelyi szabadidődben tanulj nyelveket, képezd magad, mert az öledbe pottyant szabadidőt nem szabad eltékozolni.

2020. dec. 15. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nincsenek kollégáid, akik rádtelepednek? Szerencsés vagy. Nálunk eléggé nyilvántartották, hogy kinek mennyi feladata van, és ha valakiről tudták, hogy nincs semmi, akkor úgy gondolták, hogy kutyakötelessége az ő pofázásukat hallgatni sablon magénéletükről. Ha nem vered a billentyűzetet, akkor már úgy veszik, hogy nem is dolgozol.
2020. dec. 15. 14:40
 13/14 Berserker88 ***** válasza:
100%
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás, keress egy munkáltatót aki teljesítménybérben fizet. Én is imádtam amikor tele volt a raktárkészlet és 3 héten keresztül csak azért jártam be, hogy megigyam a kis kávémat, elvégezzem a teljesen felesleges alibi munkámat fél óra alatt és utána aludjak a munkaidő végéig a kollegáimmal, hogy megkaphassuk hónap végén a teljes fizetésünket prémiummal együtt. De amikor nem kapsz jóformán semmit, mert nincs termelés és vegetálsz otthon az már nem túl jó poén és csak visszasírod a régi szép időket. Amúgy meg szólj a kollegáknak ők biztosan tudnak segíteni keríteni valami tennivalót. Komolyan nem értem, hogy az a problémája néhány embernek, hogy a munkahelyén néha nem kell dolgozni de ugyan úgy megkapja a pénzét.
2020. dec. 15. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Népünk főkipcsakVezíre, akit népünk jóakaróinak tömkelege választott meg nagyon szabályosan elrendeltette, hogy munkaalapú társadalmat szükségeltetik népünk által fenntartani, mert sok jóakaró eztet kívántatik meg.
2020. dec. 15. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!