Miért kell akkor is munkahelyen lenni amikor nincs munkád?
Figyelt kérdés
Hihetetlen munkaközpontú társadalomban élünk.. egyszerűen vicc és logikátlan sokszor az egész.. vannak munkahelyen főleg hivatalok, ahol ha előbb megcsinálod a munkádat mert gyorsan dolgozol és valóban nincs már munka a napra akkor is ott kell ülni értelmetlenül mert A MUNKAIDŐ ADDIG TART..2020. dec. 15. 07:36
11/14 anonim válasza:
Az egyik rokonom orvos. Még a a covid előtt a kórházban ügyeletes orvos volt. Nem egyszer volt, hogy egész este nem kellett csinálnia semmit se. Nem volt munka és mégse mehetett haza. Fogd fel Te is így a munkahelyedet.
Javaslom a munkahelyi szabadidődben tanulj nyelveket, képezd magad, mert az öledbe pottyant szabadidőt nem szabad eltékozolni.
12/14 anonim válasza:
Ilyenkor nincsenek kollégáid, akik rádtelepednek? Szerencsés vagy. Nálunk eléggé nyilvántartották, hogy kinek mennyi feladata van, és ha valakiről tudták, hogy nincs semmi, akkor úgy gondolták, hogy kutyakötelessége az ő pofázásukat hallgatni sablon magénéletükről. Ha nem vered a billentyűzetet, akkor már úgy veszik, hogy nem is dolgozol.
13/14 Berserker88 válasza:
Erre van egy nagyon egyszerű megoldás, keress egy munkáltatót aki teljesítménybérben fizet. Én is imádtam amikor tele volt a raktárkészlet és 3 héten keresztül csak azért jártam be, hogy megigyam a kis kávémat, elvégezzem a teljesen felesleges alibi munkámat fél óra alatt és utána aludjak a munkaidő végéig a kollegáimmal, hogy megkaphassuk hónap végén a teljes fizetésünket prémiummal együtt. De amikor nem kapsz jóformán semmit, mert nincs termelés és vegetálsz otthon az már nem túl jó poén és csak visszasírod a régi szép időket. Amúgy meg szólj a kollegáknak ők biztosan tudnak segíteni keríteni valami tennivalót. Komolyan nem értem, hogy az a problémája néhány embernek, hogy a munkahelyén néha nem kell dolgozni de ugyan úgy megkapja a pénzét.
14/14 anonim válasza:
Népünk főkipcsakVezíre, akit népünk jóakaróinak tömkelege választott meg nagyon szabályosan elrendeltette, hogy munkaalapú társadalmat szükségeltetik népünk által fenntartani, mert sok jóakaró eztet kívántatik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!