Miért kell akkor is munkahelyen lenni amikor nincs munkád?
Figyelt kérdés
Hihetetlen munkaközpontú társadalomban élünk.. egyszerűen vicc és logikátlan sokszor az egész.. vannak munkahelyen főleg hivatalok, ahol ha előbb megcsinálod a munkádat mert gyorsan dolgozol és valóban nincs már munka a napra akkor is ott kell ülni értelmetlenül mert A MUNKAIDŐ ADDIG TART..2020. dec. 15. 07:36
1/14 anonim válasza:
Sajnos nem tartunk meg ott, hogy az elvegzendo munkaert fizessenek, ne pedig a bent toltott orak szanaert, pedig szerintem tobb szempontbol is elonyosebb lehetne bizonyos agazatokban.
2/14 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed. Meg aztán az, hogy épp nincs semmi nem jelenti azt, hogy nem is adódhat.
3/14 A kérdező kommentje:
2. 6 éve vagyok a munkahelyen egyszer nem adódott és ha adódik akkor sem akkor kell megcsinálni hanem van x nap rá, teljesen te osztod be.. lényeg határidőig végezd el
2020. dec. 15. 08:01
4/14 anonim válasza:
Panaszold fel a dolgot, mondd, hogy szeretnél több munkát!
5/14 anonim válasza:
Elég sokan keresnének jóval kevesebbet, ha a munkaidő akkor érne véget amikor a munka elfogy... örülj hogy kapsz pénzt a semmiért.
6/14 anonim válasza:
Igen, ezzel vigyázni kell, mert pl. ha nálunk ezt kiszúrják, tuti hogy a nyakadba varrnak még valamit. A munkámat régóta csinálom és értek is hozzá,ezért hamar végzek én is. Napokat eltöltök bármiféle munka nélkül. Ha ezt a főnökeim megtudnák, biztos kapnék még feladatot, ezért mindig sírok, panaszkodom, hogy mennyi meló van. Ha lát valaki, erős munkába kezdek, még a haverjaim előtt is úgy teszek, mint aki megszakad a munkában. Szeretném ezt minél tovább csinálni, mert gyakorlatilag csak azért, hogy bejárok, munka nélkül viszonylag jól keresek.
7/14 anonim válasza:
Hiába pontozzátok le a 4-esemet, attól még tény, hogy ez a megoldás, ha valaki keveselli a rábízott munkamennyiséget, és unatkozik. Vagy pedig ha fél panaszkodni, mert akkor meg esetleg túl sok munkája lesz majd, akkor munkahelyváltás.
8/14 anonim válasza:
Kérdező, te mit lóbálod a lábad munkaidőben, ráadásul még netezel is a gyakorikerdesek.hu-n???? Ez egy szóbeli figyelmeztetést eredményezett most neked. A következő írásbeli lesz, utána meg byebye az állásodnak. Jól gondold át, mit csinálsz.
Tessék? Mi az, hogy elvégezted a napi munkádat máris? Ez hülye, biztos elsunnyogtad. Ne aggódj, adok én neked munkát. Pistának úgy is segítség kell a projektben, mert alig haladnak. Biztosan örülni fognak, hogy egy ilyen speedy gonzaleszt kapnak most, aki egy-két óra alatt elvégzi az egész napi melót.
Na ne vágd a képeket és húzd meg magad szépen.
9/14 anonim válasza:
6-os vagyok, szerintem nem az a megoldás, hogy akkor kérjünk munkát. 25 év munkaviszonnyal a hátam mögött inkább azt mondanám, hogy a lehető legkevesebb munkával, szenvedéssel a legtöbb pénzt húzni. Ez a munkavállalói oldal. A munkaadói nézet pedig az, hogy a lehető legkevesebb pénzért, minimumra szorított létszámmal, a lehető legtöbb profitot termelni. Mind a két oldal nem nyerhet, valaki megszívja, persze idézőjelben. Akkor megy jól a munka, ha egyensúly van az elvégzett munka és a fizu között. Ami még nagyon fontos, én megcsinálnám a dolgomat, csak marha gyorsan, nekem is inkább ilyen határidős dolgaim vannak, magamnak kell beosztani az időmet.
10/14 anonim válasza:
Ja, még annyit, hogy fiatal koromban úgy szívtam meg sokszor, hogy oda mentem másokhoz, hogy húú, mit csináltok, de érdekes, hagy próbáljam meg én is. Aztán emlékeztek rám, hogy a gyerek is ott volt a múltkor, na gyere csak apukám. Azóta több főnökváltás volt már, ezek akik most vannak, nem tudják, hogy itt is ott is voltam, dolgoztam. Ha kérdezik akkor meg le tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!