Érdemes a munkahelyen "fejlődni" ha ezzel csak több lesz a munkád, de a fizetésed ugyanannyi?
Annyiból igen, hogy mondjuk összeszed az ember valami releváns tapasztalatnak megfelelő időt az új munkakörben (feltéve, ha a papírja is más munkakörről fog eztán szólni), aztán lelép.
Minden tudás előnyünkre válik a munkaerőpiacon és jól mutat az önéletrajzban. Főleg ha még bizonyítani is tudjuk, hogy mindenhez is értünk.
De ha nem lehet vele érdemleges tapasztalatot meg több pénzt se szerezni, hát van másik munkahely is.
Hat rohadtul nem.
Majd ha a fizu is aranyosan novekszik a munkaval.
Ez nálam örök dilemma.
Egyrészt lehet azt mondani, hogy nem. Hiszen nem fizetik ki azt ami többletet bele adok. Másrészt sokkal többet fejlődtem akkor amikor szinte mindent elvállaltam, gyakorlatilag átláttam teljes projekteket. Így nézve inkább csinálom azt, mint a minimumon tengi-elngizést, mert később jól jöhet a tudás akár másik cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!