Milyen emberek csinálnak ilyen dolgokat? Vagy csak én vagyok túl konzervatív?
Egyszerűen nem értem az embereket.
Úgy érzem a munkahelyen körbe vagyok véve véglényekkel.
A wc-ről úgy sétálnak ki hogy nem mos kezet. Alapvetően is fontos, de most a pandémia alatt sem képes rá?
Aztán az egyik munkatárs odajött hozzám hogy megmutassa a fizetési papírját hogy milyen sokat keresett az éjszakai műszakban. Engem sosem érdekelt mások anyagi helyzete, nem értem miért volt fontos látni. Ez szerintem magánügy.
A másik munkatársnak meg folyton kilóg a feneke(férfi).
Szinte lehet érezni hogy sz@rszagú. Hihetetlen emberek vannak, mintha még mindig a középkorban élnénk.
Elképesztő, értelmes beszélgetést nem is lehet folytatni.
Odajön egy másik munkatárs és elmondja hogy mennyire utálja X-et. Aztán szünetre együtt mennek ki mint két jó barát és együtt ebédelnek. Mi a f**"?
Aztán a rádió is amit hallgatnunk kell, egyszerűen tragédia. Ugyanazok a tini slágerek ismétlődnek napi 8 órában max hangerőn. Miért?
Nincs más amit hallgathatnánk?
Egyszerűen nem értem mi van az emberekkel, vagy lehet csak én fogok fel túl sokat a világból?
Ilyen szakács nálunk is volt, csak kivágták, jogosan. A rádiós résszel meg marhára egyetértek, plusz, amikor megpróbálják túlordítani.
Vagy, másik kedvenc, a konyha bejárata elég szűk, kimegy három pincérlány, és megáll az ajtóban beszélgetni, mire az, aki befelé menne a teli tálcáal, nyilván nem tud, és nem veszik a lapot sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!