Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Barimmal lekezelően viselkedik...

Barimmal lekezelően viselkedik a főnök mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barim sokat dolgozik. Viszont, Mikulás alkalmából olyan édességeket kapott, amit nagyon nem szeret, ráadásul allergiás rájuk. Ha banán lett volna benne sok-sok, meg mandarin, alma, az 2 perc alatt elfogyott volna. Ami a munkáját illeti, sokat dolgozik, de haszontalannak érzi magát, mert a főnök hátrányosan megkülönbözteti mindig. Velem is hasonlóképpen jár el. 8 éve a cégnél dolgozok, de a tanuló fiúk okosabbak számára, én rám senki sem szokott figyelni, a munkám az kell nekik, de monoton az egész. Hogy segítsek a barimon? 18/N
2020. dec. 11. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A bari a báránykád ?
2020. dec. 11. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok meg másik munkahelyet keresni, és.egy picit szofisztikáltabban fogalmazni.
2020. dec. 11. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2020. dec. 11. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem bírja ki sok ember ma,hogy ne legyen cringe. Majd rájön.

A barátocskádon úgy segíthetsz,ha megtanítod kinyitni a kis száját,és megmondja a górénak,hogy ezt nem viseli el,és felmond. Ha olyan munkát adnak neki,ami nehéz,sok,akkor valószínű igényt tart rá,és nem küldi el,hanem normálisabb lesz,ha elküldi,akkor elküldi,és keres egy olyan munkahelyet,ahol nem mérgező közegben kell lennie. Kész. Nem kell túlbonyolítani,ilyen egyszerű. Legyen férfi. 10 éves korod óta dolgozol a cégnél? Kicsit kamuszagú a kérdés mellesleg megjegyzem,magadon sem ártana segítened...

2020. dec. 11. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Elgépeltem, azért írtam rosszul...
2020. dec. 11. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen,pozitív csalódásként ért,hogy így fogadtad. A mai nők 99%-a ezért már úgy elküldött volna a ....ba,hogy mire végigírta volna a mondandóját kiszáradt volna a billentyűzet mögött. Neharagudj ha durván fogalmaztam. De valahogy muszáj volt kicsit megpiszkálnom az idegszálaid,hogy érzékeld egyáltalán,hogy itt most valami nem okés,és hogy valamin változtatni kell. Barát az,aki megünnepli a te sikereidet is. Ne tarts fent toxic kapcsolatokat,csak rossz származik belőle.
2020. dec. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!