Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért viselkedik így a főnök?

Miért viselkedik így a főnök?

Figyelt kérdés
Jött hozzánk egy új férfi munkatárs. Mikor én bármikor munkanélküli voltam, majd próbáltam elhelyezkedni, akkor nekem kellett beilleszkedni az új munkahelyre. Ez a férfi az újìtásokat szereti, ezért tervei közt van a korszerű munkamódszerek megtanìtása az emberekkel, volt amit már elkezdett okìtani az alkalmazottaknak, volt olyan, amit kèsőbbre tervez. A lényeg az, hogy idősebb korosztályba tartozunk már a fèrfi munkatársaimmal, de az új munkatárs, aki fiatalabb tőlünk, az elérte, hogy a főnök zöld útat adjon mindenben. Mi szìvesen támogatnánk az ötleteit, de a régebbi dolgozók vèleményei már nem mérvadóak. Mièrt viselkedik ìgy a főnök? Szimpátia ilyen sokat jelent egy munkahelyen? (57/F)
2020. aug. 1. 23:34
 1/8 A kérdező kommentje:
*utat
2020. aug. 1. 23:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A főnök is lát az új alkalmazott ötleteiben fantáziát, szerintem azért támogatja.
2020. aug. 1. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, az még lemaradt, hogy nagyon számít a szimpátia is a legtöbb helyen, én munkahelyemen csak az tud fentebb kerülni, akit kedvel a főnök, nem függ a teljesítménytől. Ez persze egy nem túl szerencsés dolog, szerintem nem való főnöknek, aki szimpátia alapján dönt.
2020. aug. 1. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Èrthető. Viszont, az ő vèleménye fontosabb lett, mint a szèpkorú munkatársaké.
2020. aug. 1. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem. Azt írod, újításokat szeretne bevezetni. Gondolom ez tetszett meg a főnöknek. Az idősebbeknek is eszükbe jutottak ezek az újítások, de nekik nem engedte?
2020. aug. 2. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, öregek vagytok és haladni kell a korral. A fiatalabb munkaerő minden tekintetben jobb tud lenni.
2020. aug. 2. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a főnök ezért vette fel, hogy friss szemmel korszerűsítse a dolgokat. A szimpátia is nagyon sokat számít, de ha tényleg mindenki idősebb a cégnél és ilyen gyorsan át lehetett tolni mindenkin változásokat, akkor valószínűleg tényleg elavult módszerekkel dolgoztatok.
2020. aug. 2. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Az öreg szaki nem feltétlenül jó szaki...
2020. dec. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!