Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kaptok, kaptatok karácsony...

Mit kaptok, kaptatok karácsonyra a munkahelyen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Annyira rám is felesleges, én a 3-ast írtam.. Egész korona alatt én egy napot se lehettem home officeban mint sokan lassan egy éve, sőt dupla annyi munkánk volt a korona miatt, (nem eü-s vagyok) de korona miatt megnőtt a munkánk, azt hittem egy havi fizut fogok kapni pluszba minimum, de ez a 150e ft kevesebb mint a fele a fizetésemnek. De mindegy, több mint a semmi.
2020. dec. 10. 13:53
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

20-as mindig van lejjebb... akkor el tudod képzelni, hogy nekem mennyi a havi bérem, ha még egy apró lósz.rt se kaptam még az évek során.

(18-as voltam)

2020. dec. 10. 13:55
 23/29 anonim ***** válasza:
72%
21-es, home office? Én is max csak álmodom róla, de nem olyan területen dolgozom, ahol ez egy pillanatra is szóba jöhetne. De te legalább kaptál pénzt, arról nem is beszélve, hogy ami neked kevesebb, mint a fizetésed fele, annyit én örülök, ha egyáltalán kapok. Szóval ne írjátok, hogy felesleges irigykedni...mert jobb helyzetben vagytok sokkal nálam. (szintén 18-as)
2020. dec. 10. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:
70%

#22: Én 150-et keresek. Nem hiszem, hogy a tied kevesebb lenne.

Én ebben az évben tavasszal akartam munkahelyet váltani, de most a koronavírus miatt a jelenleginek is örülök. Viszont hosszú távon nem jó így.

(20-as voltam)

2020. dec. 10. 14:04
 25/29 anonim ***** válasza:
80%
#23 Csak biztatás képpen: mindig van feljebb :) 2 évvel ezelőtt én is 150 ezerért voltam közalkalmazott, és minden erőmmel azon voltam hogy ezen változtassak, mert a gyerekemnek meg akarok mindent adni, úgyhogy iskolát végeztem időközben, és éjjel nappal önéletrajzzal kilincseltem mindenhova, úgyhogy mostmár 450e nettóért dolgozok. Persze biztos kell hozzá szerencse is, de tenni is kell érte. Ja és egy olyan céghez vettek fel, ahol egyszer egy interjú után elutasítottak éppen, de pár hónap múlva felhívtak, hogy lenne egy másik állás, amiben rám gondoltak, szóval még a sikertelen interjú is sülhet el jól. Ez most off volt bocsi, csak leírtam, hogy nekem se csak úgy lett magától jól fizető munkám.
2020. dec. 10. 14:16
 26/29 anonim ***** válasza:
67%
Értem, sajnálom, aki hasonló helyzetben van mint én, és örülök, hogy van aki feljebb jutott erről a szintről. Sajnos én nem fogok feljebb kerülni tudom jól, de köszönöm szépen a bíztatást! :)
2020. dec. 10. 14:22
 27/29 anonim ***** válasza:
73%

" Én 150-et keresek. Nem hiszem, hogy a tied kevesebb lenne"

na akkor itt vagyok én. nettó 130.

és mit kapunk karácsonyra? Amit az elmúlt 18 évben mióta itt vagyok mindig is kaptunk. Lóf***szt se.

semmit.

Nem pénzt még egy szaros darab szaloncukrot se.

ennyit érünk a cégnek.

nettó 130 + a nagy semmi.

ennyit értünk 18 éve is és ennyit fogunk 18 év múlva is.

2020. dec. 10. 14:25
 28/29 anonim ***** válasza:
60%
Azt, hogy a januári fizetési listán még rajta leszek. A munkahelynek egyébként nem sok köze van a karácsonyhoz, - annyiban érinti csak a munkahelyeket a karácsony, hogy akkor nem dolgoznak az emberek. Nincs semmi, ami járandóság lenne egy munkahely részéről karácsony alkalmából. Sőt, ilyenkor még megy a kombinatorika is, mert mindenki elkezd kutyulni, hogy minél kevesebbet kelljen az ünnepekre hivatkozva a munkahelyével kapcsolatba kerülnie. Sok emberből ilyenkor tör csak igazán felszínre a szeretet.
2020. dec. 10. 14:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Lovat.... Részletekben...
2020. dec. 13. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!