Mit kaptok, kaptatok karácsonyra a munkahelyen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 13:15
11/29 anonim válasza:
Én egy havi fizetést pluszba azaz kb 300ezer ft-ot, viszont hozzá tették, hogy a tavaszi jutalmat viszont ne nagyon várjuk, mert kicsi az esély rá, hogy lesz, max ha mégis lesz az jó, de ne bízzunk benne :(
12/29 A kérdező kommentje:
Én a Samsungnál. Ott minden évben ez van.
2020. dec. 10. 13:32
13/29 anonim válasza:
10 Ja, a főnökünktől kaptunk egy-egy 30 ezer forintos ajándékutalványt és egy személyre szóló üzenetet, de ezt saját zsebből állta, nem céges dolog. Előző voltam
14/29 anonim válasza:
13 vagyok, az előző alatt a 10est értettem :D
15/29 anonim válasza:
Nem jellemző, hogy nagy értékű ajándékot adjanak a cégek a dolgozóiknak. Nálunk közel 500 dolgozóról van szó. Egy munkahelyem volt, ahol egyszer választhattunk valamit a termékkínálatból x értékben, de ők szürkén foglalkoztatták az embereket, szóval csak bérminimumig voltunk bejelentve, a többi zsebbe, nekem jobb lett volna, ha teljes bérre bejelentenek.
16/29 anonim válasza:
Nekünk 2 ünnep közt szokott lenni közös vacsi, úgyhogy még semmit. Tavaly kaptunk 100 ezer forintot meg üveg bort. Idén nem tudom mi lesz.
17/29 anonim válasza:
Én 150 ezer ft-ot kaptam. A férjemék minden évben egy all inclusive 3-4 napos wellnesst szoktak, de mivel most a korona miatt nem nagyon lehet tudni mikor lehet menni, így idén azt mondták nem ez lesz, hanem majd más helyette, hát erre kíváncsi leszek, hogy tárgy vagy pénz vagy mi lesz , még nem kapta meg.
18/29 anonim válasza:
Látom van itt azért egy pár ember aki komoly összeget kap karácsonyra, bakker én csak egy rohadt hátba veregetést kapok max. Bocs az irigykedésért, de tényleg. :(
19/29 anonim válasza:
Ahoz először kellene egy biztos munkahely.
Van aki bort,sütit, 20000ft de olyan is van mint a szomszédban az osztrákoknál 13 fizu.
20/29 anonim válasza:
#18: Rám aztán felesleges irigykedni, mert a fizetés meg alacsony, nem lehet kijönni belőle. Úgyhogy jól jön ez az évvégi százezer...
(16-os választ írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!