Miért vesz vissza a cég egy olyan embert aki maga hagyta ott a helyet?
Nem magát alázza a cég ezzel?
Az illető otthagyta egy másik hely miatt, mert az jobb.
Onnan meg kirúgták, így jön vissza ide. Jobb híján mert nem jött volna vissza ha onnan ki nem rúgják.
Ha nincs ló jó a szamár is?

Én egy gyógyszeripari multinál dolgozom, korábban állítólag ott is volt ilyen policy, hogy nem vesznek vissza senkit, de aztán rájöttek, hogy baromség, mert
1. nincsen annyi sok jó szakember a munkaerőpiacon, bizonyos poziciókra nagyon nehéz jó embereket találni
2. igazából nem baj az, hogyha máshol is tapasztalatot szerez a munkavállaló, annál is gazdagabban jön vissza a munkáját végezni
3. Rengetegen külföldről jönnek vissza, ami még értékesebb lehet számukra
Szóval most már elengedték ezt és több olyan kollegám van, akik pár évet másik cégnl dolgoztak, aztán visszavették őket.
Én pl egyszer interjúztam oda, akkor felvettek volna, de visszautasítottam az ajánlatot, utána 2 év múlva megint jelentkeztem utána felvettek.

"Nem bíznék benne, megint az első percben ahogy több pénzhez juthatna, egyből itthagyna."
Na ezt nem értem én se.
a napnál világosabb hogy ahogy jobbat talál megint lép-a francnak visszavenni hogy aztán megint menjen a kapkodás ha lép.

tisztázzuk, az új hely neki megfelelt volna, de ő nem felelt meg ott... kirúgták.
nem eljött, kirúgták.
és erről a régi helyről azért jött el mert már 1 éve se volt elégedett a fizujával. a fizu nem változott ha egy éve már kevesellte most szerinted elégedett vele?
Kevesli most is, csak a helyet keresi ahol többet kap és megint lelép.
nem hibáztatom egyébként nekem lenne csak egy 20% többlet ajánlatom, már másnap nem jönnék be!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!