Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyivel nehezebb 4 müszakos...

Mennyivel nehezebb 4 müszakos munkarendben dolgozni gyárban mint irodában közalkalmazottként?

Figyelt kérdés

4 müszakos alatt(2x12 óra nappal,2x12 óra éjszaka,4 pihenö napot értek)

Míg iroda heti 40 óra. 7-15 ig

Irodában 3-6 órát dolgozom attól függ mennyi munka van,többit elnetezem gyakorizom viszont rossz a fizetés csak nettó 160 ezer ft.

2020. dec. 8. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Az éjszakázás hosszútávon kicsinálja az embert.
2020. dec. 8. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem is az éjszakával van a baj, hanem a nappalból éjszakába váltással majd vissza. Meg az, hogy sokszor kell menni hétvégén is.
2020. dec. 8. 10:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen szerintem sem éri meg váltani mert hiába duplapénz 1 év után ha rámegy egészségem
2020. dec. 8. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal. Jópár évet dolgoztam 3 vagy 4 műszakban, különféle formákban. Ahogy előttem is írták, kicsinálja az embert a váltakozás. Akkor váltottam vissza a kényelmes irodai munkára, amikor megszületett a lányom, és már nagyon összeférhetetlen volt a számomra, hogy vele is eleget foglalkozzak, ki is pihenjem magam és a munkában is teljesítsek. Visszatértem a közalkalmazotti munkámhoz, és hirtelen teljesen normális életem lett. A pénz nyilván kevesebb (kb 100 ezerrel kevesebbet kapok kézbe és nincs cafetéria sem) Ennek ellenére nem szenvedünk hiányt semmiben, ha nem így lenne, vagy gondban lennénk hó végén, akkor keresnék egy köztes megoldást.
2020. dec. 8. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Étkezésre kapok jutattást ételre nem kell költenem semmit egy hónapban. Csak kólára szoktam 3 ezret kb
2020. dec. 8. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos hogy nem vállalnám. Kikesziti a testet az össze vissza váltás.

Erről készült egy tanulmány is amit orvosok csináltak. Megfigyelték hogy a váltós műszakban dolgozó embereknek a teste gyorsabban öregszik. Tehát sejt szinten okoz változást. A szervekben.

2020. dec. 8. 11:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet az egészség fontosabb
2020. dec. 8. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal nehezebb.
2020. dec. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!