Szerintetek videken a brutto 900as oraber mire eleg, mikor 100 ezer forint egy alberlet?viszont a munkahely nagyon szeretheto
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 11:46
11/15 A kérdező kommentje:
Igen!!!! Szolnok megye!!!! Kedves 6-os. Látom más is lepontozott, én is így teszek..Miből gondolod, hogy nem tanultam? Van 2 szakmám és egy érettségim, és most is tanulok jelenleg. De nem tehetem meg, hogy esetleg visszaköltözzek a családhoz, egy nagyon kicsi lakást bérlek. Tehát a nappali tagozat sem opció! 25 alatt vagyok amúgy..Tehát mehetnék éppen. Kérlek, amíg nem ismersz, ne írj ilyen csúnya véleményt rólam..
2020. dec. 6. 20:37
12/15 A kérdező kommentje:
Imádom, de nagyon imádom a munkám!! Egyébként nagyon szívesen várok lehetőségeket..Mit tanuljak? Munka mellett, ingyenesen? 23 évesen. Nő vagyok. (fodrász-kozmetikus-műkörmös-varrónő-ápoló munkakörökben dolgoztam, nem jöttek be. Ezekből csak az ápoló és a fodrászat van kitanulva. Az ilyen csajos szakmák nem az én világom, szívesen tanulnék ki valami férfiasabb, de nők által is könnyen (nem fizikai) végezhető munkát. Amivel jól lehet keresni. Az én terem a művészet lenne, de abból nem lehet megélni...
2020. dec. 6. 20:45
13/15 anonim válasza:
Ingyenesen szerintem semmit,de lehet egy szobafestővel bepróbálkoznék vagy vállalkozásban gondolkoznék könyvelő? Ápoló nem keresne jobban?
14/15 A kérdező kommentje:
Ápoló 12 órában is nettó 160-at kapok egy hónapban.
2020. dec. 7. 15:29
15/15 anonim válasza:
Nem a legfrissebb a kérdés, de hátha még erre jársz!
Én nőként, ha nem lennék már öreg egy ilyen váltáshoz, biztos, hogy villanyszerelőnek tanulnék.
Most fejezték be a házunk átvezetékezését, másfél napos munkáért kifizettem 250ezret,...baráti áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!