Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban létezik ez a jelenség...

Valóban létezik ez a jelenség nők között a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy van egy-két nő munkatársam (én is az vagyok), akik ok nélkül bunkók velem, levegőnek néznek. Nem ártottam nekik semmit, ha szóltak hozzám normálisan reagáltam. Férfiakkal sosem volt ilyen gondom, pedig ők többen is vannak. Ezek a nők általában minimum 10 évvel idősebbek. Egy ismerősöm mondta, hogy ez női irigység, nincs rá más magyarázat. Egyszerűen irigyek, mert arra, aki csinosabb, fiatalabb. Tényleg ilyen egyszerű a megoldás és csak ez a bajuk?

Nekem ez kicsit fura, nem lennék bunkó senkivel azért, mert jobban néz ki. Ráadásul nem is vagyok bomba csaj. Nem vagyok csúnya, csak átlagosan csinos. Emiatt sem értem.

2020. dec. 5. 09:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%
Velem fiatal csajok a bunkóbbak, gondolod, hogy ők pont egy lúzer pasasra irigykednének?... Az idősebb nők kedvesebbek.
2020. dec. 5. 12:08
 22/30 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a nő-férfi kapcsolatokat. Esetemben nem erről van szó. Kérek mindenkit, aki válaszol, a kérdésre válaszoljon!
2020. dec. 5. 12:10
 23/30 anonim ***** válasza:
67%
Nem is az életkor hanem inkabb a kinezet az amire irigyek. 30-40+os nőkből is jócskán van csinos mutatós aki kirí a tobbiek kozul. A 25 eves kover fiatal vagy amorf testű formatlan csaj ugyanugy irigy lesz a 35 eves formas hölgyre,mivel fiatalon okádékabb mint az érettebb kolléga.🙂Ferfiaknal meg a kor miatt is irigyek a kollegak. Egy 30as es 40-es évei elején járó pali ereje teljében van minden téren mondhatni a csúcson, teljesítményben, szexualítasban, fizikalisan, munkavegzesben a legerosebb versenytars a hímek között. Az 50es 60as fószerok ezeket próbaljak túllicitalni tobbnyire sikertelenul
2020. dec. 5. 13:14
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
Ott van barinőm 35 felett van olyan teste van h 10 20-30 kozotti csajokat lekőröz. Magyarul ha a pasiknak valasztaniuk kellene őt vinnék el. Fejre testre is 10es. Munkahelyre nem jar be mert az ilyen troger nők csak felidegesítik. Inkabb szemelyi edzősködik😀Ja palija is ott van a szeren. Kerdezo jol latod aki csinosabb azt kirekesztik foleg aki túl csinos egy atlag proli munkahelyre nem illik oda. Na ennyi. En kb mondjuk titkon le is nezem ezeket csak rohoges tárgyává teszik magukat a szememben 😀😀😀vipera..ge..ik szanalmasak hidd el nekem. Szerencsetlen eletuk van akiket a palijaik mar ha van sem elégíti ki őket bar ha igy neznek ki nem is csoda😀😀fogd fel így s rohogd ki oket. En is jartam ilyen cipoben. De az en kozelembe inkabb szegyeltek magukat így inkabb kerultek.
2020. dec. 5. 13:23
 25/30 anonim ***** válasza:
Emberi irigység van, nem női irigység.
2020. dec. 5. 15:00
 26/30 A kérdező kommentje:
25: Lehet, de most csak a nőiről van szó.
2020. dec. 5. 15:08
 27/30 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, neked nagyon bunkó a stílusod. Lehet nem véletlenül viselkednek veled úgy, ahogy.
2020. dec. 5. 15:26
 28/30 anonim ***** válasza:
91%
A nő is ember 🙂
2020. dec. 5. 15:27
 29/30 A kérdező kommentje:

Azért vagyok bunkó, mert nem szeretném, ha a válaszolók félrevinnék a témát? Akkor bocsi.

Mivel nem ismersz, nem kellene elhamarkodottan ítélkezni. Nem tudhatod, velük milyen vagyok, de valószínűleg, ha már a legelejétől ilyenek, ahogy megláttak, akkor nem a stílusommal van a gond.

2020. dec. 5. 15:30
 30/30 anonim ***** válasza:
Az én kolléganőim velem egyidősek, az egyik szintén az első pillanattól utál, a másik csak les*ar, a férfiak meg alapból kedvesebbek, inkább velük jövök ki :) De ez nekem is megnehezíti az életemet, kedves kérdező, mivel az egyik már infókat is visszatart előlem, meg általa nem vonnak be közös dolgokba. Szóval idegesít és még a munkámat is hátráltatja, és igen, lazán lehet, hogy arról van szó, hogy én is csinosabb vagyok nála, méghozzá anélkül, hogy úgy kiöltöznék, mint ő. Magyarul ja, női irigység 🤷😣
2020. dec. 8. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!