Miért van az a jelenség a munkahelyemen, hogy a fizikai munkát végzők jobb autókkal járnak, mint a szellemi munkát végzők?
Családias légkörű a munkahelyem, ezért mindenki ismer mindenkit. Speciális területen dolgozunk, emiatt a fizikai dolgozók is nagyon szépen keresnek, ami jó. Tehát, mindenki megteheti, hogy új vagy páréves autóval járjon. Miért, csak a fizikai dolgozók vesznek "menőbb" autót? A többiek pedig 6-15 éves, de jó állapotban lévő autóval járnak.
Egyébként jó a kapcsolat mindenkivel, nincs ellentét, csak ezt a jelenséget figyeltem meg.
Sok összetevös.
Lehet az atlageletkoruk a szellemiknek fiatalabb es ök inkabb kecora gyüjtenek vagy csaladalapitasra.
Mig a fizikaiaknal màr vannak gyerekek megvan a hàz es "élni"akarnak meg vetiteni.
Vagy forditva. A fizikaiak mèg otthon élnek anyuval nem a csaladalapitas az elsö hanem mondjuk a csajozàs es ahhoz azthiszik kell a menö auto mert kompenzàljàk hogy kicsi a ..-uk
Nem tudom, hogy mennyire egységesek nálatok a fizetések, de bizonyos szakmákban napjainkban rengeteget lehet keresni. (Igen, százezreket...)
Míg egy szellemi munkát végző ember (irodista) sokszor 200-300 ezret visz haza. (Vagy 180-at... mert a kezdőknek ennyit adnak sok helyen)
Én ismerek kőművest, akire ha ránézel, csak a foltos munkásruhát látod... közben meg hatalmas autókkal jár magánemberként, mert anyagilag megengedheti magának.
Egyébként egy rendes országban nem tartanám normálisnak, hogy többdiplomás emberek (vagy egyetemi oktatók!!) 200 ezret keresnek....
Mert a szelleminek van szelleme, és nem akarja megmutatni, hogy ő a Jani, micsoda autóra futja.
Lányom nyolcoszt gimibe járt, abszolút többségben voltak a város elitjének (okos, szorgalmas) gyerekei. Mindig a legszegényebb két-három szülő szórta a pénzt...
Érdemes lenne azt is megtudni, hol, és milyen házakban élnek....észrevételem alapján akik menőnek kinéző autókkal vannak, valami putri helyen laknak, putri házakban.
Valamivel kompenzálni kell a nyomort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!