Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban létezik ez a jelenség...

Valóban létezik ez a jelenség nők között a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy van egy-két nő munkatársam (én is az vagyok), akik ok nélkül bunkók velem, levegőnek néznek. Nem ártottam nekik semmit, ha szóltak hozzám normálisan reagáltam. Férfiakkal sosem volt ilyen gondom, pedig ők többen is vannak. Ezek a nők általában minimum 10 évvel idősebbek. Egy ismerősöm mondta, hogy ez női irigység, nincs rá más magyarázat. Egyszerűen irigyek, mert arra, aki csinosabb, fiatalabb. Tényleg ilyen egyszerű a megoldás és csak ez a bajuk?

Nekem ez kicsit fura, nem lennék bunkó senkivel azért, mert jobban néz ki. Ráadásul nem is vagyok bomba csaj. Nem vagyok csúnya, csak átlagosan csinos. Emiatt sem értem.

2020. dec. 5. 09:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
43%
A nők nem egyszerű esetek, az egyszer biztos.
2020. dec. 5. 10:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
3. Szerintem ezek a nők fiatalon is rosszindulatúak voltak, kb 40 felett mikor a problémák is összegyűltek ez csak tetézi. Nem feltétlenül féltékenyek, bár a rosszindulatú emberek általában azok is, de nem kell ahhoz hogy csinos legyél, valami okot úgyis találnak.
2020. dec. 5. 10:39
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Gyárban dolgozva volt egy kolléganőm, aki majdhogynem kerekperec a szemembe mondta, hogy amikor 10 éve odakerült, akkor sz**ként bántak vele, épp ezért nem fogja eltűrni, hogy nekem kezdőként jó dolgom legyen.
2020. dec. 5. 10:44
 14/30 anonim ***** válasza:
98%
A legtöbb munkahely elmebeteg szarháziak gyülekező helye, mert ezt hozzák ki belőlük a többiek, meg a körülmények.
2020. dec. 5. 10:47
 15/30 A kérdező kommentje:
10: Férfiakkal mind normális, csak fiatalabb kolléganőkkel ilyen.
2020. dec. 5. 10:55
 16/30 A kérdező kommentje:

Konkrétan 3 ilyen kolléganő van és tényleg fura, hogy a férfiakkal egyik sem csinálja ezt, sőt...

Csak némelyik nővel.

2020. dec. 5. 10:58
 17/30 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, én amúgy férfi vagyok. Akkor voltam 20 éves, a kolleginácska meg 28.
2020. dec. 5. 11:04
 18/30 A kérdező kommentje:
16: De most nem rólatok van szó, hanem az én esetemről. A kettő nem ugyanaz.
2020. dec. 5. 11:30
 19/30 anonim ***** válasza:
72%
Hidd el, hasonló, az ilyenfajta nők nemcsak egymással ilyenek, hanem a férfi kollégákkal is.
2020. dec. 5. 11:46
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
De mivel mi nem ismerjük a kolleganődet csak ennyit tudunk mondani. Szerintünk ez az oka.
2020. dec. 5. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!