Szerintetek hova forduljak?
Figyelt kérdés
Próbaidő alatt kirúgtak. Nem is ezen vagyok felháborodva. Beteg lettem, a táppénzes papíromat még nem kaptam meg, de azt akarják, hogy a postán adjam fel a könyvelőnek. Majd utána a főnőkőm elkezdte azt mondani, hogy mi szerepel a felmondásos papíron és ki írta alá. Az ő neve szerepelt, de azt mondja, hogy nem ő írta alá. Csak hát az aláírás egyezik. A mai napig tagadja, hogy ő írta volna alá. Hova forduljak ezzel? Vagy hagyjam?2020. dec. 3. 13:50
11/27 anonim 

válasza:

Menj be és beszéld meg velük. Ott lesznek bent az irodások meg a főnök is.
Vaaagy engedd el, mert a múltkori kérdésednél már bőven volt katyvasz. Végül azt hiszem 3 oldalnyi beszélgetés lett az egészből... :D
12/27 A kérdező kommentje:
Nem lesznek bent, közölték velem. Milyen kérdés?
2020. dec. 3. 14:06
14/27 anonim 

válasza:

Mondjuk, érthető, hogy nem lesznek bent.
Milyen kérdés? Hát, ez...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
15/27 anonim 

válasza:

Ez a kérdező is olyan rögeszmés elmebeteg, minta fiatal lány az oldalon, aki azt képzeli hogy a szülei mindig a Józsi nevű "kétajtósszekrény" munkatársukat küldik utána kémkedni? :D
16/27 anonim 

válasza:

#15: Olyan már kicsit az egész kategória, mintha a kérdések felét pár ilyen ember írná ki :D
18/27 A kérdező kommentje:
15# Mitől lennék elmebeteg? Hogy hazudnak össze vissza? Hogy nem akarják, hogy bevigyem a papírt, hanem inkább adjam fel a könyvelőnek?
2020. dec. 3. 14:26
19/27 anonim 

válasza:

Munkaugyi birosagra ird meg ezt a kis panaszt meg a ceg nevet cimet es munkaszerzodesed.... majd ok valaszolnak. Van honlapjuk es emailcimuk. Nem is kell kimozdulnod otthonrol.
20/27 A kérdező kommentje:
14# Jó, hogy én 2 hónapja dolgozok és pluszba nem oviba. De köszönöm a válaszodat
2020. dec. 3. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!