Szerintetek hova forduljak?
Figyelt kérdés
Próbaidő alatt kirúgtak. Nem is ezen vagyok felháborodva. Beteg lettem, a táppénzes papíromat még nem kaptam meg, de azt akarják, hogy a postán adjam fel a könyvelőnek. Majd utána a főnőkőm elkezdte azt mondani, hogy mi szerepel a felmondásos papíron és ki írta alá. Az ő neve szerepelt, de azt mondja, hogy nem ő írta alá. Csak hát az aláírás egyezik. A mai napig tagadja, hogy ő írta volna alá. Hova forduljak ezzel? Vagy hagyjam?2020. dec. 3. 13:50
1/27 anonim 

válasza:

Nem igazán értem a szitut. Ki adta oda neked a felmondási papírt? Hogy került képbe a főnök? Mit mondott az egész helyzetre a főnök? Ha már vége az egésznek, akkor miről beszélsz egyáltalán a főnökkel?
És mit akarsz egyáltalán elérni? Visszamennél? Bocsánatkérést akarsz vagy mit?
Te dolgoztál a magánoviban?
2/27 anonim 

válasza:

Nem igazán értem ezt az egész szitut. Még is milyen jogalapon akarnál bárhova "fordulni" ezzel?
4/27 A kérdező kommentje:
Postán küldték el, hogy felmondtak nekem, mivel még itthon vagyok. Úgy került képbe a főnők, hogy felhívtam, hogy mikor tudom megkapni a táppénzes papíromat és akkor mondta, vagyis kérdezte az elején, hogy megkaptam-e a papírt. Majd jó pár óra múlva hívott fel, hogy mi szerepel a papíron amit kaptam és ki írta alá. Sajnos még nincs vége, mivel semmi papírt, még a tb-s könyvemet se adják oda
2020. dec. 3. 13:57
5/27 anonim 

válasza:

Proba ido alatt kirugtak ... ebben semmi nincs.
Mivel beteg vagy nem tudod alairni a papirokat ezert kileptettek es ezert a fonok irta ala ... ez vegul is formalitas, a kirugas ettol fuggetlenul megtortent.
Nem tudsz hova fordulni es nem is erdemes.
6/27 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy nekem azt mondta, hogy nem ő írta alá azt a papírt amit megkaptam a postán, hogy felmondtak nekem. Mivel ő nem tudott róla, hogy mi szerepel a papíron és ki írta alá.
2020. dec. 3. 13:59
7/27 A kérdező kommentje:
Nem azért vagyok felháborodva, mert kirúgtak, szó sincs erről. Csak az ha már ha a papíron a neve szerepel, az ő aláírásával, miért tagadja le?
2020. dec. 3. 14:00
9/27 A kérdező kommentje:
De én ilyenről nem is hallottam, hogy ne a munkahelyre vigyem be a táppénzes papírt, hanem adjam fel postán, úgyhogy nem tudja a könyvelő címét
2020. dec. 3. 14:02
10/27 A kérdező kommentje:
Hiába kérdeztem rá, azt mondja, hogy nem ő írta alá, hanem más volt
2020. dec. 3. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!