Kirúghatnak azért, ha nem tudtam beilleszkedni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 11:52
12/18 anonim válasza:
Függ sok mindentől. Ha normális környezetben vagy és nem akkora gond, akkor nem fognak. De valahol bármit csinálsz, egyszerűen nem akarnak elfogadni és előszeretettel utálnak ki.
13/18 anonim válasza:
Elkezdtem de befejezés nélkül, tovább ugrott a válasz.
Kaja időben némi társas érintkezés nem árt.Különben mindig kívül álló leszel.
14/18 anonim válasza:
Én mindig egyedül szeretek enni. Főleg akkor ne kelljen érintkeznem. Lehet, hogy a kérdező is ilyen. Jobban esik az étel, ha nem kell idegenek képébe bámulnom közben.
15/18 anonim válasza:
12: Na igen. Amikor én egyszer protekcióval kerültem be egy helyre, akkor ott a közvetlen kollégák, akikkel az esetek többségében dolgoztam, nem akarództak befogadni. Ha beszélgetni próbáltam velük, leszóltak, hogy inkább a kezem járjon, ne a szám. Ennek hatására nem próbáltam többé beszélgetni, de akkor meg az volt baj, úgy gondolták, biztos lenézem őket. Amikor velük együtt voltam beosztva, az volt a bajuk, ha nem velük, akkor az, merthogy biztos sumákolok valahol. Ha szabadságon vagy táppénzen voltam, avval is volt valami bajuk, ha jól emlékszem. És a csúcs, amikor elbocsátottak létszámleépítésben, az volt a bajuk, hogy nem vagyok depresszióba esve, hanem inkább örülök. Az ember igazából nem tud mit csinálni, ha az új melóhelyen a kollégák végérvényesen eldöntik, hogy "Ha van sapka, azért, ha nincs sapka, azért"-ot fognak játszani.
16/18 anonim válasza:
10-es tökéletesen leírta az egészet.
17/18 anonim válasza:
Én voltam közmunkán és voltam gyárban. Két gyárban is próbálkoztam és nagyon mocskos emberekkel találkoztam. Közmunkán ezerszer normálisabbak vannak. Hiába cigány, hiába szegény, hiába van ez, meg az, ők mégis értelmesebbek, bárkit bármit mond. Volt normálisabb munkahelyem is, ahol szerencsére mindenki okés volt, de az más sztori.
A lényeg, hogy valahol eldöntik, hogy faszok lesznek és akkor is utálni fognak, ha megmented a családjukat az égő házból.
18/18 anonim válasza:
Engem is mindenhonnan kirugtak,mert nem cigizek es nem kavezok. Vallalkozo vagyok azota es a tobbszoroset keresem annak a pofatlanul alacsony penznek; telenor arkad havi 75 000 huf....!!!!! Mindenki ennyit kspott nspi 11 oras munkaido,mindig szombaton is dolgoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!