Minden irodai munkához jár céges telefon?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 10:05
11/14 anonim válasza:
Nálunk sincsen. Értelme se lenne, online folyamatos összeköttetésben vagyunk, mindent cseten, levélben, meeten keresztül intézünk. Mondjuk tényleg tág fogalom az "irodai munka", kb. mint a "szabadtéri".
12/14 anonim válasza:
Nekem se adtak, pedig kellett volna. Az indok: egy irodába elég 1 telefon. Ketten voltunk és olyan munkakör volt, hogy folyamat kellett volna telefon. Ez a tavaszi home officenal jött elő. Nem adtak se telefont, se SIM kártyát. A magan számomat adták meg az ügyfeleknek/partnereknek és elvárták hogy saját kontora telefonalgassak. Majd megegyezunk címszóval. Szoval a cég válogatja.
14/14 anonim válasza:
Mindig multinál dolgoztam, voltam gyógyszergyárba, autóiparba, olajiparban, élelmiszeriparban, de az én munkakörömhöz sehol nem adtak. Volt, hogy 4-en ültünk egy boxban, akkor 4-ünknek volt 1 vezetékes, volt, hogy ketten kaptunk egy vezetékes számot, de olyan is volt, hogy egyedül használhattam egy vezetékes készüléket. Itt utóbbinál minden bejövő hívást nekem kellett kezelni.
Most van céges mobilom. De csak azért mert itt nincs vezetékes hálózat kiépítve, pontosabban volt, de meg szüntették. De amennyit én telefonálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!