Ha van 10 perc szünetem, akkor talán megnézem, hívott e valaki.
Egyébként meg nem, nem a telefonozásért kapom a fizetést.
Volt munkahelyen, ahol kiküldtek az irodából, hogy odakint mobilozz, ha csak elővetted a telefont, hogy pl az sms-ekre ránézz.
Előtte gyorsétteremben dolgoztam, ott elő semertem venni a telefont, .ert azért is kiabáltak, ha csak megálltál egy pillanatra, mert épp nem volt munka.
A jelenlegin lehet mobilozmi, szoktam is,l néha, de mondjuk a telefonbeszélgetést mellőzöm vagy 1-2 perc alatt elintézem, mert borzasztóan zavaró, ha valaki mobilttelefonon beszél odabent. De pl sms, facebook, blog, ezeket átfutom néha.
Én csak akkor "mobilozok", ha valaki hív telefonon és felveszem. Nem tudom, hogy ez annak számít-e, vagy pedig ilyen facebookra, messengerre gondoltál.
Azokat megnyitom számítógépen, ha úgy van.
Mindenképp, mert nem bírok hosszan egy dologra koncentrálni, nem vagyok robot.
Ha ez valakinek nem tetszik, akkor találok olyan munkahelyet, ahol azt nézik, hogy a feladat el legyen végezve.
#7 vagyok
Mondjuk most jutott eszembe, hogy mától elég sokat fogom nyomkodni, elkészült a munkahelyem app-ja amit átadott tesztelésre a fejlesztő, szóval most a munkám részeként telefonozhatok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!