11/31 anonim válasza:
Nagyon minimálisan hívnak, így nagyritkán.
12/31 anonim válasza:
Csak parancsra. -Katona vagyok és akkor kerülhet erre sor, ha más módon nem tudjuk megoldani az aktuális feladatot. Egyébként nem telefonálgathatok, masszírozgathatok telefont saját elhatározásból, amikor dolgozom.
13/31 anonim válasza:
Mi a gond a 7-es válaszommal? :(
14/31 anonim válasza:
Imádom, hogy a GYIK-n itt vannak a megkeseredett emberek meg a stréberek, akik itt lepontoznak mindenkit akinek van magánélete.
16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a szavazatokat, mindenkinek zöld pacsit adtam! 😊👋
Persze, munkahely függő, hogy hol lehet használni a mobiltelefont. Szerintem ha a feladat el van végezve, és nem merülsz tulságosan bele a telefonba, tehát bármikor készen állsz, ha jön egy munka, akkor nem kellene, hogy gond legyen belőle.
2020. máj. 22. 14:04
17/31 anonim válasza:
Nem szoktam. A munkahelyemre nem vihetek be saját telefont, így ha akarnám, akkor se tudnám bámulni.
18/31 anonim válasza:
Hala istennek eddig mindig olyan munkahelyeim voltak h ez nem volt gond. Nem vok robot h netto 8 oraba 15 perc ebedszunettel verjem a billentyűzetet. Így se mobilozok szinte semmit idonkent ranezek a chatre a hírfolyamra hírekre de ennyi. Ahol olyan kollektíva mukodik h ennyi joga sincs az alkalmazottnak h a sajat telefonjat hasznalja az nem munkahely hanem rabszolgatartas.
19/31 anonim válasza:
Call centerbe dolgozom, kiégne az agyam telefon nélkül.
20/31 anonim válasza:
Ez szánalmas egyes emberekre. 😭 Nem ezért fizetnek.
Ennyi időt sem bírnak ki telefon nélkül?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!