Akinek a legtöbb pénze van, az a legfukarabb?

Nem. Ez valós probléma, amit most írtam le először. Hasonló főnök több
helyen előfordulhat. Várom a válaszokat.

#3 le lehet pontozni, de ezt nem én találtam ki, hanem tudományos kutatásokból jött le, hogy megváltozik az ember. Részben valószínűleg azért, mert olyan pozícióba kerül, hogy kell együttműködni senkivel, hogy megoldódjanak a dolgai. És így kiveszik belőle ez az érzékenység. Sok cikk volt róla. pl egy:

Én azt gondolom alapvetően személyiség függő a dolog. Egyrészt az már sokat elárul, ha valaki henceg. Szerintem lehet ezt normálisan kezelni, ettől függetlenül még lehetek a legnagyobb garasoskodó a világon.
Én pl. sosem hencegtem azzal, mink van. Nincs ránk írva, nem úgy élünk, ahogy élhetnénk és igen, szerintem a világ egyik legnagyobb skótja vagyok, ha pénzt kell költeni. Valószínű éppen ezért van annyi mindenünk. Az más kérdés, hogy kívülről, ha kb. ránk nézel az utcán, akkor azt látod, hogy ez azért van, mert nem élünk kifejezetten jól és meg kell húzni a gatyaszárat. :D
Én valahol úgy érzem, hogy a pénzügyeim a magánügyemet jelentik. Semmi köze a helyzetemhez a beosztottjaimnak, a szomszédjaimnak, a facebook közösségnek, sem senkinek.
Megjegyzem én úgy látom, hogy akinek igazán tetemes vagyona van (ténylegesen), az valóban megnézni mindig mire költ.

"Karácsony előtt, mindig elmondja, hogy mennyi eddig a bevételünk, mennyit tervez begyűjteni. Persze, mi ebből semmit nem kapunk."
Hát a fizetésetek, a telephely bérlés, annak a fenntartási költsége... stb. miből van?

Nem feltétlen,sok igen,sok nem.
Aki igen,az ha már másra nem tudja költeni,inkább okosan költi el majd,még vár vele,ötletel.
Vagy arra inkább,hogy mégtöbbet keressen....de másra inkább ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!