Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez a jó viselkedés...

Szerintetek ez a jó viselkedés egy főnöktől, vagy pont hogy nem jó?

Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom vele, nagyon ritkán van köztünk konfliktus, viszont akkor szerintem nem így kéne viselkednie, de lehet, hogy rosszul látom, ezért lennék kíváncsi, más hogy látja. Egy példa: múltkor valami miatt kicsit haragudott rám, de egyáltalán nem volt komoly az ügy, viszont kicsit idegesen beszélt velem. Én megkérdeztem mi baja, mért ilyen (szerintem nem volt oka haragudni). Erre elkezdett úgy kommunikálni velem, mintha csak én képzelném be ezt a dolgot, fejeket vágott, mintha én lennék a dilis, hogy ilyeneket gondolok, pedig nekem rosszul esett, ahogy beszélt velem. Nekem 1000x többet jelentett volna, ha azt mondja ez és ez a baja velem, mint ez, hogy kb hülyének állított be. Szerintetek ez azért van, hogy kerülje a konfliktust? Én nő vagyok, ő férfi.
2020. nov. 29. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bocs,de te Dávid a semmit.

Valószínűleg én is forgattam volna a szemem.

Munkaidőben a főnök dolga nem az, hogy a nyavajgásodat hallgassa.

Sok beosztott esetben mindenki lopná az idejét,mert csipí a pisi.

2020. nov. 29. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem Dávid 😯

Azt írtam rágod a semmit

2020. nov. 29. 14:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Figyu, nem nyavajogtam, idegesen beszélt velem, amit sosem szokott, megkérdeztem mi baja. Ennyi. Ebben mi a nyavajgás? Nem értem. Ne ilyeneket írjatok már légyszi, hanem az ő viselkedéséről véleményt. Ha nem tudjátok, akkor inkább semmit.
2020. nov. 29. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha felidegesítem a főnököm, tudom is hogy mivel, aztán megkérdezem mi baja?

Abban a pillanatban igen,dilisnek talált.

Azért viselkedett így.

2020. nov. 29. 14:14
 15/19 A kérdező kommentje:
De figyu. Ő azért viselkedett úgy, mert azt mondta, nincs baja, én vagyok a hülye, hogy azt hiszem baja van. Így érted? Ha valamit nem értetek kérdezzetek, ne egyből vádaskodjatok. Köszi.
2020. nov. 29. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:
56%

Őszinte együttérzésem, add át a főnöködnek holnap.

Kívánok neki minden jót.

2020. nov. 29. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem lehet leírni a konkrét problémát, nem veszed észre, hogy azért nem válaszolt senki egyértelműen, mert ködösítesz? Ez a kicsit haragudott valami miatt, de én tudom, de ő nem tudja, hogy én tudom, hogy ő tudja, hogy ő tudja, hogy én nem tudom, de kicsit idegeske volt, de meg is értem, de nem volt oka rá, de tudom miért volt ilyen... na kb. erről szolt a kérdésed. Most akkor 3 mondatba foglald össze mit akarsz, és akkor talán tudunk segíteni.
2020. nov. 29. 14:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Húha, megint összegyűlt a gyakori kérdések krémje, a frusztráltak, akik csak kötekedni és másikat leszólni járnak ide. Nyomjátok csak tovább ;) ha ez az egyetlen fórum, ahol ki tudjátok adni a sok dühöt ami bennetek van;) mindenesetre én nem olvasom, csináljátok nyugodtan, viszlát.
2020. nov. 29. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Te nem mered leírni, hogy mi miatt haragudott rád, akkor mit vársz?
2020. nov. 29. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!