Miért bánhat így velem a kiképzőm, mi lehet az oka, hogy kezeljem ezt?
Voltam hasonló helyen. Feldobtam a retek bagázs felét a főnöknél, úgyhogy én szabad akaratból, ők meg kirúgva távoztak.
Menekülj.
Szia!
Először is: Te olyan vagy amilyen. ha csendes, csendes. Ha lassan oldódsz, akkor olyan. Ezért semmiképp ne érezz nyomást.Ne változz meg csak azért, mert szerinted valaki elvárja tőled. A munkahelyedre egyébként sem barátkozni mész. Persze mindig jólesik ha van valaki, akihez közel tudsz kerülni, de nem ez a prioritás. Ezen kívül simán el tudom képzelni - minden tisztelettel, nem szeretném, hogy azt hidd, nem hiszek neked, de elképzelhető, hogy nem is akkora baj amilyennek most látod. Sőt, az is lehet, hogy egyáltalán nincs is semmilyen baj. Egyszerűen te vagy ráfeszülve valamire. Érdemes tudatosítani magadban, hogy Te ettől az embertől függetlenül értékes vagy, és nem kell barátoknak lenni. Persze a munkádat ugyan úgy maxon kell tolni, és akkor nem lehet senkinek egy szava sem. Ha komolyabban bánt, nyugodtan mondd meg neki négy szem közt, hogy megbántott. Az egyenes kommunikációt mindenki értékeli.
De végső soron, próbálj meg kilépni a saját perspektívádból, s kívülről megvizsgálni a konfliktust. Remélem segítettem.
Bármit csinálsz, az nem lesz nekik jó. Két megoldás van. Vagy függetleníted magad tőlük (nem csak fizikai értelemben, hanem, hogy semennyire se foglalkozol velük, nem veszed számításba a továbbiakban azt, mi tetszik és nem tetszik majd nekik, csak a saját mentális egészségeddel foglalkozol). Ezt persze könnyű leírni, de kevesen képesek erre. Tudatosítsd, hogy dolgozni, és nem lelkizni mész be a munkahelyedre, és idővel talán könnyebben sikerül lekötnöd magad a tényleges munkavégzéssel.
Másik a környezet-, vagy akár munkahelyváltás. Nem tudom, milyen kiképzés ez, de nem egészséges az ilyen közeg, ahol egymással vannak elfoglalva az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!