Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinálnak a cègek a plusz...

Mit csinálnak a cègek a plusz bevétellel?

Figyelt kérdés
A főnököknek kifejezetten nagyok az elvárásaik ünnepek közeletèvel. Szeretnék, ha minél több család náluk vásárolná meg a szereteiknek az ajándékokat, mindazonáltal ha több bevétel is összegyűlne, de ha ezt sikerül teljesìteni, nem fèlnek adakozni sem a rászorulóknak, dolgozóiknak. Az alkalmazottaknak csak némileg lehetnek elvárásaik, mert ilyen COVID-os helyzetben, örüljön ha munkája van mindenkinek.Vannak olyan cégek, akik sütinapot tartanak, vannak akik aprósággal fejezik ki a hálájukat az alkalmazottak felé (zokni, kulcstartó, műanyagpohár). Van olyan is, hogy egyik évben dupla utalvànyt adnak, màskor meg semmit. A kèrdésem megìrásakor nem az anyagi javak vezéreltek, csak szeretnèk ötleteket kapni, hogy ilyen kritikus helyzetben, az emberek minek örülnének a legjobban a főnökség felöl? Utalvànyból az egész család jól lakik, kulcstartó az praktikus lehet a mindennapok során, ahogy a műanyag pohár is ezt a célt szolgàlja. Várom az ötleteket, bàrmi jöhet, amit jónak gondoltok. Szép napot! Bözsi, Bp
2020. nov. 28. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pénznek. Az az egyetlen, aminek mindenki a csapatban hasznát veszi. Az ilyen kulcstartó/esernyő/pohár a többségnek nemhogy nem jön be, de megalázónak is érzik.
2020. nov. 28. 11:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszod!
2020. nov. 28. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi minden évben Edenred utalványt kapunk karácsony előtt kb 15 ezer forinttal. Tavaly abból vettem a szüleimnek ajándékot, így kvázi "ingyen" voltak. Én örültem neki. Illetve egy "Kellemes ünnepeket és köszönjük az egész éves kitartó munkátokat" jellegű levelet is mellékelhettek mellé.
2020. nov. 28. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Nekem alapvetöen pont arra van szükségem egy cégtöl, hogy kihagyjuk az ilyen eröltetett àllofogadàsokat bucsuzàsokat jokivànsàgokat, személyeskedéseket, művi bratyizásokat, es siman le tudjak lépni szabira mint egy átlagos pénteken.

Ha 13.havi vagy akármit kapunk is ne kelljen már hálàlkodni, mint egy kutya egy csontért.

Én kicsit màsképp làtok sokmindent

2020. nov. 28. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Rébuszokban beszélő őrült.
2020. nov. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!