Ekkora havi bevétellel már nagyon gazdagnak számít valaki?
Az illető egy fiatal (22-23) éves cégvezetőnő, a cége havi tiszta haszna kb 100 000€, azaz 300 000 00Ft körül mozog. A férje orvos, magánrendelője van. Így már nagyon gazdagnak számítanak?
Kicsit irigylem, hogy én ugyanennyi idősen vagyok minimálbéres :(
Aki 22-23 évesen, nőként egy viszonylag törvényesen működő, ekkora hasznot hozó cég vezetője, annak nem tanulás van a háta mögött, hanem szülők, akik a segge alá raktak egy céget.
Amúgy a kérdésre válaszolva Magyarországon meglehetősen gazdagnak számítanak, de még Londonban, Tokyoban, New Yorkban, Dohában, stb. is egy kiemelkedő fizetés.
szerintem igen, még külföldön is.
én is szoktam irigyelni az ilyet. de meg kell próbálni tenni érte,hogy neked is jobb életed legyen. ne elégedj meg a mostani végzettségeddel ha ilyen rosszul fizet, tanulj akár munka mellett.persze nem minden gazdag ember tanult,sokszor a talpraesettség és a kockázat vállalás hoz sok pénzt.. de azért egy jó végzettséggel nagyobb esélyünk van
#5 te is és nézz ki a világba.
A cégek 80%a nem éri meg az első évet, kb 1%uk lesz profitot hozó, és kb 0,01%uak kiemelkedő.
23 évesen a semmiből nem lehet kiemelkedő céget építeni.
Talán mert 80%-ukat férfiak vezetik :D
Viccet félre téve én 21,5 éves leszek mikor megkapom a diplomám, 2-3 év alatt simán el lehet helyezkedni jól egy jó diplomával.. nem kis munka árán és keveseknek sikerül az tény. A kérdéses hölgynek sikerült, 300.000 az igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!