Nagyon gáz a Tescoban dolgozni?
Figyelt kérdés
A legtöbb helyről azt hallom hogy lenézik az embert, 3 perc szünetet sem tarthat, kisajtolják teljesen, és meg sincs fizetve rendesen.
Mi igaz ebből?
Árufeltöltő, pénztáros meló lenne.
F
2020. nov. 24. 16:01
11/13 anonim 

válasza:

Szia
Tesco vezető beosztásban voltam.
Felfelé tudtam volna lépni, kettő lehetőséget is felkínáltak.
Ahogy feljebb írták, fizetés pontos, minden szakszerűen elszámolva.
Beleuntam,elegem lett.
Utána jó ideig semmit sem csináltam, csak élveztem a gondtalan életet.
10 éve voltam a cégnél.
12/13 anonim 

válasza:

Én dolgoztam a tescoban még diákként és nekem tetszett, nem éreztem, hogy gáz lett volna. Kollégák okésak voltak, bár kicsit buták de nem voltak rosszindulatúak. Fizetés kevés volt de szerintem nem volt nehéz munka, szünetet pedig kötelező kivenned közben és nekem mindig volt időm megkajálni pedig lassú evő vagyok. Máshol se különbek a kasszások, minket legalább nem küldözgettek el állandóan pakolászni ha öt másodpercig nem jött senki. Beszélgetni is tudtunk munka közben elég sokat. Szerintem ha jó kollégákat fogsz ki akkor jó is lehet, az idióta vásárlókat pedig hagyd figyelmen kívül. Velem is volt, hogy ordibáltak és hasonlók, nem izgatott, munkaidőmön, fizetésemen nem változtat.
13/13 anonim 

válasza:

A bolti dolgozók mindenhol intelligencia hiányossak. Azért dolgoznak ott mert nem veszik fel máshova őket.
Egy boltos 31/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!